zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / APS: Duitslands grootste kampeermerk opent eerste shop in Nederland
APS: Duitslands grootste kampeermerk opent eerste shop in Nederland

APS: Duitslands grootste kampeermerk opent eerste shop in Nederland

  • Nederland
  • Zaterdag 28 maart wordt in Nieuwegein het eerste Nederlandse filiaal geopend van de bekende Duitse Fritz Berger-kampeershop. De kampeershop is gevestigd in de showroom van CamperHart aan de Industrieweg 8a en wordt die dag feestelijk geopend.
  • CamperHart BV
  • www.camperhart.nl
  • info@camperhart.nl

Berger is Duitslands grootste kampeerartikelen-keten. Zij won in 2014 voor het vijfde jaar op rij de Pro Mobil award voor ‘Beste kampeerartikelenmerk’. Met de opening van deze shop bij CamperHart beschikt kampeer minnend Nederland over een 300 vierkante meter groot filiaal van deze succesvolle winkel in kampeerartikelen. De shop heeft een uitgebreid assortiment, van kooktoestel tot voortent. Speciaal voor de opening zijn er aantrekkelijke openingskortingen tot 60% en voor elke klant een kampeer-cadeau.

CamperHart

Met het importeurschap van de drie Italiaanse campermerken McLouis, Rollerteam en Mobilvetta, vormt CamperHart hét centrum voor camperliefhebbers. Italië is een van de grootste camperlanden van Europa en staat bekend om de bouw van zeer luxe campers tegen uiterst betaalbare prijzen. De drie merken behoren tot de top in Europa. Alle kennen een uitgebreide keuze van kampeerbus tot full-size geïntegreerde camper.

Werkplaats en kampeershop

CamperHart is sinds enkele maanden gevestigd op bedrijventerrein De Wiers in Nieuwegein. Camper-liefhebbers kunnen er terecht in de showroom waar verschillende modellen van de Italiaanse fabrikanten te zien zijn. Daarnaast beschikt de dealer over een werkplaats voor montage van onderdelen en accessoires en voor onderhoud aan elk merk camper. In verband met de opening van de shop ontvangen klanten bij aanmelding op deze dag 10% korting op werkplaatswerkzaamheden.

Meer informatie is verkrijgbaar via de website van CamperHart: www.camperhart.nl

http://www.camperhart.nl

Voor meer informatie:
CamperHart BV
Huub Rossel
+31 6 5578 16 33

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top