vrijdag, december 6, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / APS: In 160 tekens goedkoop naar een bungalowpark
APS: In 160 tekens goedkoop naar een bungalowpark

APS: In 160 tekens goedkoop naar een bungalowpark

  • Nederland
  • Prijsvergelijker van bungalowparken, VapZo, heeft een nieuwe service gelanceerd waarmee Twitter gebruikers snel de laagste prijs voor een verblijf op een bungalowpark kunnen opvragen. Twitteraars die een tweet sturen naar @Vapzoprijs krijgen binnen enkele minuten een automatisch antwoord met de laagste prijs voor de gevraagde vakantie.
  • 4e41f580-cf8f-4a4c-9025-e9bb99f1841b
  • eMarkEd
  • http://www.emarked.nl
  • info@emarked.nl

In de tweet kunnen meerdere opties worden opgenomen, zoals een maand of datum, het aantal personen, de periode en de bestemming. Voor die gegevens wordt het goedkoopste verblijf geselecteerd uit de meer dan 15 miljoen beschikbare prijzen. Verder stuurt VapZo in het antwoord een link waar het gevraagde verblijf geboekt kan worden.

Intelligent

De twitter service is intelligent en herkent ook normale vragen. Je kan simpelweg een tweet sturen naar @vapzoprijs met “ik wil in april met zes vrienden een weekend weg in Nederland.” Uitgebreide vragen kunnen gesteld worden door het gebruik van codes. Een tweet met “WE 17-4 4p 2k NL” zorgt voor een snel antwoord met het meest voordelige weekend met aankomst op 17 april voor 4 personen in Nederland met minimaal 2 slaapkamers.

Inclusief verplichte kosten

De bijkomende verplichte kosten is bij de consument een veel gehoorde klacht. VapZo laat op haar website de echte prijzen zien. De prijs die in de tweet wordt opgenomen is ook de eindprijs inclusief de verplichte bijkomende kosten.

Ook proberen? Kijk voor de mogelijkheden op http://www.vapzo.nl/twitter.aspx of tweet “@vapzoprijs help”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top