dinsdag, februari 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / APS: KLM Fly Blue Miles sparen via Booking.com
APS: KLM Fly Blue Miles sparen via Booking.com

APS: KLM Fly Blue Miles sparen via Booking.com

  • Nederland
  • Booking.com, de nummer een online aanbieder van meer dan 600.000 wereldwijde accommodaties, versterkt de samenwerking met KLM, leider op het gebied van vliegreizen.
  • Booking.com
  • http://www.booking.com
  • Andre.manning@booking.com

Booking.com en KLM staan bekend als toonaangevende bedrijven die klanten de beste service bieden op het gebied van accommodaties en vliegreizen. Zij bundelen de krachten met als doel de klanten meer reisvoordelen te bieden. Voor Fly Blue leden betekent dit dat zij nu ook miles kunnen sparen voor het boeken accommodaties via KLM. Deze accommodaties worden aangeboden door Booking.com. Het online sociale media platform Facebook speelt een versterkende intermediaire rol voor het bereiken van klanten.

”De samenwerking maakt het makkelijker voor mensen om een complete reis te boeken én zij worden hier ook nog voor beloond.” zegt Pepijn Rijvers, CMO bij Booking.com. ”booking.com en KLM zijn al jaren partners en vonden het tijd om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen. Met deze samenwerking proberen wij wat nieuws: behalve dat reizigers voor vliegtickets miles ontvangen, krijgen zij dit nu ook voor hun verblijf in een van onze vele accommodaties.”

Reizigers kunnen vanaf 14-04-2015 gebruik maken van deze dienst. Voor meer informatie zie www.facebook.com/booking.com en www.facebook.com/klm

http://www.facebook.com/booking.com

http://www.facebook.com/klm

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top