zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Sport & Ontspanning / APS: Langs de ongerepte Noorse kust met Hurtigruten
APS: Langs de ongerepte Noorse kust met Hurtigruten

APS: Langs de ongerepte Noorse kust met Hurtigruten

  • Nederland
  • BBI Travel: Hurtigruten's mooiste zeereis ter wereld in 2015 meer keus dan ooit tevoren. Vaak betiteld als 's werelds mooiste zeereis, voert Hurtigruten de route langs de Noorse kust al uit sinds 1893. De oorsprong als post- en vrachtroute is de basis voor een uniek concept, waarbij hedendaagse toeristen aan boord van de inmiddels comfortabele Hurtigruten-schepen, de Noorse kust van dichtbij kunnen beleven.
  • 09331a78-102b-46d9-aaf0-ed1ff9d95430
  • Hurtigruten/BBI Travel
  • www.bbi-travel.nl
  • info@bbi-travel.nl

De totale 12-daagse reis van Bergen over de poolcirkel en om de Noordkaap naar Kirkenes en weer terug, gaat over een afstand van meer dan 4700 kilometer en men legt 68 maal aan in totaal 33 havens. In de havens is het laden en lossen van post, vracht en lokaal reizende passagiers en interessant schouwspel. Maar passagiers kunnen zelf ook actief worden en deelnemen aan tal van landexcursies die, afgestemd op het seizoen waar men in reist, worden aangeboden. Zo is er zomers een kijkje te nemen bij ‘s werelds sterkste getijdenstroom, Saltstraumen, of kan de Noordkaap worden bezocht. Ook ‘s winters, wanneer men zich langs de Antarctische kust waant, kunnen excursies met sneeuwscooters of husky’s worden gemaakt, al dan niet opzoek naar het magische Noorderlicht. Ieder jaargetij heeft zo haar eigen thema.

BBI Travel, vertegenwoordiger van de Noorse rederij Hurtigruten, brengt een eigen brochure uit met daarin alle Hurtigruten trajecten alsmede een dit jaar nog verder uitgebreid aantal arrangementen tegen een speciaal tarief.

In de winterperiode zijn er speciale Noorderlichtreizen te boeken inclusief de rechtstreekse chartervlucht met Transavia vanaf Amsterdam. Maar ook in de overige jaargetijden heeft BBI Travel zogenaamde “Voordeeldata” waarop men extra voordelig met Hurtigruten reist. De jaarlijkse kerstreizen zijn bijvoorbeeld erg populair.

Deze brochure is te bestellen of te downloaden op de website: www.demooistezeereis.nl/brochures

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top