woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / APS: Nederlandse vakantievergelijker Holidoo gaat internationaal
APS: Nederlandse vakantievergelijker Holidoo gaat internationaal

APS: Nederlandse vakantievergelijker Holidoo gaat internationaal

  • Nederland
  • Holidoo.nl, de Nederlandse vergelijker voor pakketreizen, gaat internationaal. In 2011 namen Michiel van Amerongen en Sebastiaan Moeys de website, destijds DeVakantiezoeker.nl, samen over. Nadat het aantal vakanties dat via de site wordt geboekt in Nederland de afgelopen drie jaar is vertienvoudigd, zijn er nu plannen voor internationale expansie. De website is reeds actief in België (holidoo.be) en Duitsland (holidoo.de). Het Verenigd Koninkrijk volgt op korte termijn.
  • Holidoo
  • http://www.holidoo.nl
  • alwin@holidoo.com

Via vakantievergelijkingswebsite Holidoo wordt jaarlijks voor meer dan tien miljoen euro aan vakanties geboekt, ten opzichte van één miljoen in 2011. “Nederlanders boeken inmiddels meer dan 80% van hun vakanties online en lopen daarmee samen met het Verenigd Koninkrijk voorop in Europa. Het is daarom de perfecte markt geweest om ons product te ontwikkelen”, vertelt Van Amerongen. “We zien dat in België en Duitsland inmiddels steeds meer vakanties online worden geboekt en verwachten daarom ook daar ons marktaandeel de komende jaren verder uit te breiden. In landen als het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Polen en Scandinavië worden pakketreizen steeds populairder. Dit zien we als interessante groeimarkten voor de toekomst.”

Holidoo onderscheidt zich door toegankelijke vergelijkingen en eerlijke informatie. Er wordt veel geïnvesteerd in het verbeteren van de content, en foto’s in het bijzonder. “Bij foto’s op websites van reisaanbieders is niet altijd duidelijk of het gaat om een een standaard kamer of een luxe suite. Uit onderzoek dat wij gedaan hebben in samenwerking met een student van de opleiding Internationaal Toeristisch Management van de Hogeschool TIO blijkt dat vakantiegangers dat soort details juist wel graag willen weten”, aldus Van Amerongen. “We proberen onze bezoekers eerlijke informatie te verschaffen en daarmee meer te bieden dan de promotieteksten in reisgidsen.”

Over Holidoo

Holidoo is een vergelijkingswebsite voor pakketreizen waar de accommodaties en prijzen van reisaanbieders zoals Arke, Corendon, Neckermann en WTC eenvoudig kunnen worden vergeleken. Vanuit het kantoor aan het Damrak in Amsterdam werkt het team van Holidoo met 6 full timers om het vergelijken van vakanties nog gemakkelijker te maken op de computer, tablet en mobiel. Daarnaast zal de focus de komende periode onder andere liggen op het uitrollen van Holidoo in andere landen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top