zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / APS: Reisgraag Awards voor beste reisorganisaties en bestemmingen
APS: Reisgraag Awards voor beste reisorganisaties en bestemmingen

APS: Reisgraag Awards voor beste reisorganisaties en bestemmingen

  • Nederland
  • Tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs zijn op feestelijke wijze de beste reisorganisaties en bestemmingen beloond met een award. De winnaars zijn verkozen door hun eigen klanten en kregen de hoogste cijfers in iedere categorie.
  • 6e1f10d8-58ed-47c2-8102-3ba326933e6a
  • Reisgraag.nl
  • http://www.reisgraag.nl
  • thomas@reisgraag.nl
  • 7ee5dcb9-41ea-400d-b63f-3428b7c86e1e

Winnaars reisorganisaties

Activity International 7,5 (Actieve vakantie)
De Jong Intra 8,6 (Allround)
Adam Voyages 9,0 (Cruise)
Bolderman Excursiereizen 8,5 (Excursiereizen)
Booking.com 7,5 (Hotel)
Simi Reizen 8,6 (Jongerenreizen)
Riksja Travel 9,2 (Landenspecialist)
Rosetta Reizen 9,1 (Rondreizen)
Crusj 8,9 (Singles reizen)
Van Nood Reizen 8,2 (Stedentrips)
ADO Travel 8,3 (Strandvakantie)
PANGEA Travel 9,1 (Verre reizen)
ArkeFly 6,3 (Vliegtickets)

Winnaars bestemmingen

Sri Lanka 8,7 (Overall)
Marokko 9,5 (Stranden)
Verenigde Staten 8,4 (Uitgaan)
Cuba 8,8 (Cultuur)
Zwitserland 8,8 (Restaurants)
Tsjechië 8,8 (Bezienswaardigheden)
België 8,9 (Ligging)
Griekenland 8,6 (Gastvrijheid)
Parijs 8,1 (Meest populaire stad)
Rome 8,6 (Beste stad)

Publieksprijzen

De publieksprijzen zijn toegekend op basis van meer dan 5.000 reviews die het afgelopen jaar geschreven werden door klanten van reisorganisaties en bezoekers van de bestemmingen. Deze ervaringen werden geschreven op Reisgraag.nl en werden handmatig gekeurd door de redactie. De feestelijke uitreiking op de Vakdag van de Vakantiebeurs was de 4e editie van de Reisgraag Awards.

Reacties

Coby van Dongen (De Jong Intra): “De Jong Intra Vakanties is bijzonder verheugd dat zij voor het tweede jaar op rij door haar klanten uitgeroepen is tot de beste allround reisorganisatie.”
Gillian Tans (COO Booking.com): “Wij zijn natuurlijk heel blij met de Reisgraag award voor Booking.com, met name omdat het een erkenning is op basis van feedback van klanten.”
Emma Blanchard (Crusj): “We zijn afgelopen jaar enorm gegroeid. Door het krijgen van de award wordt bevestigd dat we onze kwaliteit hebben weten te behouden.”
Marius Appelman (Riksja Travel): “Wat zijn we trots dat we de award voor beste landenspecialist voor de tweede keer op rij gewonnen hebben.”
Jeroen Maaijen (Arkefly): “Het is mooi om te zien dat alle investeringen in onze airline (waaronder o.a. de aanschaf van de Boeing 787 Dreamliner) resulteren in een hogere klanttevredenheid en waardering!”
Teus Bolderman (Bolderman Excursiereizen): “Des te meer zijn wij verheugd deze award in ontvangst te nemen omdat deze is geboren uit de mening van onze klant. Dit is een kroon op ons werk van het afgelopen jaar.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top