woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / APS: Ribank en ERWIN HYMER GROUP kondigen partnership aan
APS: Ribank en ERWIN HYMER GROUP kondigen partnership aan

APS: Ribank en ERWIN HYMER GROUP kondigen partnership aan

  • Europa
  • Maatwerk financieringsproducten voor aanschaf caravans en campers Ribank N.V., specialist in automotive financiering, en ERWIN HYMER GROUP (EHG), Europa's grootste aanbieder van caravans en campers, zijn een samenwerking aangegaan. EHG bemiddelt voortaan in aflopende kredieten van Ribank (met name huurkoop) om caravans en campers te financieren. Bij de aanschaf van een caravan of camper worden de financieringen helemaal afgestemd op de wensen en persoonlijke financiële situatie van de klant. Na een start op de Nederlandse markt wordt de samenwerking naar verwachting uitgebreid naar andere Europese landen.
  • Ribank
  • http://www.ribank.nl
  • info@ribank.nl

Ribank behoort tot Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V., onderdeel van de Franse multinational Crédit Agricole S.A., één van de grootste banken ter wereld. EHG is de grootste aanbieder van caravans en campers van Europa.

Combineren van expertise

Henk Jan Meijer van Ribank: “Door de expertise van de Hymer-specialisten te combineren met onze jarenlange ervaring met consumentenkrediet, kunnen wij individuele kopers een op maat gemaakte financiering aanbieden, die perfect past bij iemands persoonlijke situatie en wensen. Zo komt een lang gekoesterde droom een stuk dichterbij!” EHG levert via een omvangrijk dealernetwerk in Nederland de topmerken Bürstner, Carado, Dethleffs, ERIBA-HYMER, LMC, Sunlight, en Hymercar.

Over Ribank N.V. / Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V.

Ribank N.V. is een dochteronderneming van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA-CF), marktleider in Nederland op het gebied van consumptief krediet. CA-CF heeft in Nederland zo’n 200.000 klanten en een uitstaande portefeuille van 2,3 miljard euro. Er werken zo’n 350 mensen. De organisatie is onderdeel van de Franse multinational Crédit Agricole S.A., één van de grootste banken ter wereld met zo’n 49 miljoen klanten in 70 landen.

Meer informatie: www.ribank.nl

Over ERWIN HYMER GROUP

ERWIN HYMER GROUP vervaardigt en importeert innovatieve state-of-the-art campers en caravans. De Duitse onderneming is Europees marktleider en heeft een omzet van 1,3 miljard euro. In Nederland heeft Hymer een marktaandeel van zo’n 40% op de campermarkt en zo’n 30% op de caravanmarkt. De producten van Hymer worden verkocht via een dealernetwerk waar 72 dealers van campers en caravans deel van uitmaken. In Nederland wordt EHG vertegenwoordigd door drie partijen: LMC/Dethleffs, ERIBA-HYMER en Bürstner, die de volgende topmerken aanbieden: Bürstner, Carado, Dethleffs, ERIBA-HYMER, LMC, Sunlight, en Hymercar. Bij EHG werken 3600 mensen.

Meer informatie: www.erwinhymergroup.com

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top