vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / APS: Verre reizen specialist Kuoni Nederland wordt Tenzing Travel
APS: Verre reizen specialist Kuoni Nederland wordt Tenzing Travel

APS: Verre reizen specialist Kuoni Nederland wordt Tenzing Travel

  • Nederland
  • Nieuwe naam, nieuwe huisstijl, zelfde strategie Vandaag heeft Kuoni Nederland aangekondigd dat zij haar merknaam verandert in 'Tenzing Travel'. Komend jaar wordt Tenzing Travel met de bijbehorende nieuwe huisstijl geleidelijk geïmplementeerd om medewerkers en klanten te laten wennen aan de nieuwe naam. Sinds 2012 maakt Kuoni Nederland al geen onderdeel meer uit van de Zwitserse reisgroep Kuoni Group. Een nieuwe naam is de logische stap na deze verzelfstandiging van de organisatie.
  • ebdb1461-5e91-4c30-9979-3462e1bfe388
  • Kuoni Nederland
  • http://www.kuoni.nl
  • info@kuoni.nl

Tenzing Travel

Inspiratie voor de nieuwe merknaam werd gevonden in het verhaal van Sir Edmund Hillary. Hij was de eerste die de Mount Everest heeft beklommen. Later zei hij: “Niet het bereiken van de top, maar de reis ernaartoe is wat het onvergetelijk heeft gemaakt.” Maar zonder gids en sherpa Tenzing Norgay had Hillary de top nooit bereikt. Tenzing bereidde de reis voor, kende de route, en hielp problemen onderweg te overwinnen. “Wij willen graag de ‘Tenzing’ zijn voor onze klanten”, aldus Hans de Wilde, algemeen directeur Kuoni Nederland/Tenzing Travel.

Zelfde reisaanbod, zelfde service

Al meer dan 35 jaar staat Kuoni Nederland bekend als dé reisspecialist voor verre reizen. De nieuwe naam en het nieuwe logo betekenen niet dat de reisspecialist een compleet nieuwe weg inslaat. Het huidige maatwerk reisaanbod en de persoonlijke service van de reisspecialisten blijven gehandhaafd.

In de Consumentenbond reisgids van juli/augustus 2014 scoorde Kuoni zeer hoog bij de vraag of consumenten de reisorganisatie zouden aanbevelen bij hun vrienden/familie. “De uitdaging voor Tenzing Travel zal er in zitten dat wij er nòg beter in willen slagen om er op alle mogelijke manieren een onvergetelijke ervaring van te maken voor onze klanten. Bij het creëren van hun unieke reis willen wij in alles de verwachtingen overtreffen”, aldus De Wilde.

Over Kuoni Nederland/Tenzing Travel

Kuoni Nederland/Tenzing Travel is een zelfstandige reisonderneming en al bijna 35 jaar actief als verre reizen specialist op de Nederlandse markt. In die periode is Kuoni Nederland/Tenzing Travel vele malen verkozen tot de beste specialistische reisorganisatie en beste reisorganisatie voor onder andere de bestemmingen Noord-Amerika, Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Onze reisexperts hebben alle uithoeken van de wereld gezien en kunnen uit eigen ervaring adviseren over de ideale invulling van de reis. Naast het hoofdkantoor op de Entrada te Amsterdam heeft Kuoni Nederland/Tenzing Travel een travel shop in Amsterdam en opent zij in samenwerking met VakantieXperts De Planeet een shop in Nijmegen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top