vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Arbo Maskelyn timmert aan de weg
Arbo Maskelyn timmert aan de weg

Arbo Maskelyn timmert aan de weg

  • Nederland
  • In 2012 is Wierd Veenstra in Twijzelerheide gestart met Arbo Maskelyn, een dienstverlenend bedrijf op het gebied van arbozorg en verzuimmanagement, dat zich vooral richt op kleinere bedrijven in het MKB. Inmiddels neemt de naamsbekendheid van Arbo Maskelyn toe en heeft het bedrijf laten zien zich door persoonlijke aandacht te onderscheiden van andere dienstverleners.
  • header_facebook
  • Arbo Maskelyn
  • www.arbomaskelyn.nl
  • info@arbomaskelyn.nl

Twijzelerheide. In 2012 is Wierd Veenstra in Twijzelerheide gestart met Arbo Maskelyn, een dienstverlenend bedrijf op het gebied van arbozorg en verzuimmanagement.

Inmiddels neemt de naamsbekendheid van Arbo Maskelyn toe en krijgt Veenstra regelmatig vragen over de naamkeuze. Want wat heeft een oud Fries recept als ‘maskelyn’ (mengsel van bruine bonen en grauwe erwten) te maken met een dienstverlenend bedrijf?

Veenstra heeft zich laten inspireren door de naam van de voormalige openbare basisschool “Maskelyn” in Surhuizum, waar iedereen welkom was, ongeacht ras, geloof of afkomst. “Voor ons houdt het in dat zowel werkgevers als werknemers welkom zijn, en elk arbo-onderwerp kan worden behandeld”, aldus Veenstra. “Samen met de klant vinden wij altijd een passende aanpak of oplossingsrichting”.

Zijn bedrijf richt zich vooral op kleinere bedrijven in het MKB en onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en betrokkenheid. “Arbo Maskelyn is”, zo vertelt Veenstra, “opgericht vanuit een passie voor arbo en verzuim”.

Arbo Maskelyn ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen en/of optimaliseren van arbobeleid, het ontwikkelen van verzuimmanagement en bij verzuimbegeleiding.

Het opzetten van BHV en het maken van een bedrijfsnoodplan behoren eveneens tot de mogelijkheden. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het casemanagement van langdurig zieken en de begeleiding van WIA-aanvragen.

Arbo Maskelyn is een van de weinige dienstverleners die gerichte hulp biedt aan zieke werknemers, een doelgroep die bij de meeste dienstverleners wordt overgeslagen.

Veenstra is ervan overtuigd dat zijn bedrijf door de grote deskundigheid en veelzijdigheid een goed alternatief is voor de vaak dure abonnementen bij grote reguliere arbodiensten.

Arbo Maskelyn is ook actief op diverse social media. “Via Twitter en een Facebook-pagina worden actueel arbonieuws en interessante artikelen gedeeld. Gezien de reacties blijkt ons bedrijf ook hiermee in een behoefte te voorzien”, besluit Wierd Veenstra.

Voor nadere informatie kunt u terecht op www.arbomaskelyn.nl.

Over Wierd Veenstra

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top