zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AREA Reiniging vernieuwt haar vloot met een nieuwe DAF LF Euro 6
AREA Reiniging vernieuwt haar vloot met een nieuwe DAF LF Euro 6

AREA Reiniging vernieuwt haar vloot met een nieuwe DAF LF Euro 6

  • Nederland
  • Onlangs werd de DAF LF Euro 6 overhandigd aan Albert Smit, Wagenparkbeheerder/ Teamleider werkplaats bij AREA Reiniging, door Reinder Dorenbos, verkoper bij Sent Waninge. Een geweldige combinatie bestaande uit de nieuwe DAF LF 210 FA Euro 6, uitgerust met de viercilinder PACCAR PX-5 Euro 6 motor met verlengde dagcabine en een gesloten Plywood laadbak van De Poel Carrosseriefabriek. De nieuwe DAF LF wordt specifiek ingezet voor minicontainer wisselingen in de gemeenten Coevorden, Emmen en Hoogeveen.
  • DAF Trucks N.V.
  • http://www.daf.com
  • info@daftrucks.com
  • http://www.daf.eu/NL/News-Media/News/Pages/AREA-Reiniging-vernieuwt-haar-vloot-met-een-nieuwe-DAF-LF-Euro-6.aspx

De nieuwe DAF LF met een verlengde dagcabine heeft de kleinste draaicirkel in zijn klasse, biedt een gemakkelijke in- en uitstap, is flexibel en allround inzetbaar. De LF is uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, kunststof brandstoftank van 185 liter en een AdBlue-tank van 50 liter, luxe luchtgeveerde chauffeursstoel, airconditioning en de DAF Driver Performance Assistant (DPA). Voor optimale veiligheid is de LF voorzien van front- en achterzichtcamera’s, extra achteruitrijverlichting in de onderlijn en tweemaal dubbele LED-verlichting op de achter- en zijkant. De verlengde dagcabine geeft de chauffeur, naast extra bewegingsvrijheid, ook extra aflegruimte voor zijn administratie en voor zaken die de chauffeur graag droog en schoon wil houden, wat in een laadbak of kist aan het chassis nog wel eens lastig kan zijn.

AREA Reiniging zorgt sinds 2006 in Coevorden, Emmen en Hoogeveen dagelijks voor de inzameling en verwerking van o.a. restafval van burgers, bedrijven en instellingen

Directeur AREA Reiniging, Drs. Alfride Groenewold, verwoordt exact de intentie van AREA Reiniging:
“Elke dag opnieuw rijden onze vakmensen door de straten van Coevorden, Emmen en Hoogeveen. Professioneel en dienstbaar verzamelen zij het huishoudelijk afval en dragen zorg voor de verwerking van dit afval. Ook zetten onze medewerkers zich met passie in voor de professionele reiniging van het openbaar gebied”.

Met 140 gemotiveerde medewerkers en 91 voertuigen zijn zij dagelijks voor ruim 86.000 huishoudens actief in de drie gemeenten in Drenthe. Maar ook voor bedrijven en instellingen biedt AREA Reiniging professionele oplossingen voor afval- en reinigingsvraagstukken.

Tevens beheert AREA vier milieustraten in Coevorden, Emmen, Hoogeveen en Zweeloo.

Goede samenwerking tussen AREA Reiniging en Sent Waninge

Albert Smit spreekt over een goede en heel betrouwbare partner, met een uitstekende service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het onderhoud aan de DAF LF wordt door AREA zelf verzorgd, met gebruikmaking van originele DAF onderdelen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top