donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Arjen Robben, Nederlands sportman van het jaar. Dikverdiend
Arjen Robben, Nederlands sportman van het jaar. Dikverdiend

Arjen Robben, Nederlands sportman van het jaar. Dikverdiend

  • Nederland
  • Na een weergaloos seizoen werd voor het eerst na 27 jaar weer een voetballer gekozen als Nederlands sportman van het jaar. Wat hebben we van Robben genoten op het WK.
  • Voetbalshirtskoning.nl
  • http://www.voetbalshirtskoning.nl
  • info@voetbalshirtskoning.nl

De man van het weergaloze WK optreden

robben-wk

Op het afgelopen WK in Brazilië bewees Arjen Robben weer eens zijn ongekende waarde voor Oranje. Weergaloos, uitmuntend, ongrijpbaar. Bij elke balaanraking dreigde continu gevaar en de beste Oranje speler van de laatste jaren jaagde zijn tegenstanders voortdurend de stuipen op het lijf op. Met magistrale soloacties, voorbereidende passes en wonderschone doelpunten zorgde de sierlijke speler voor een verpletterende indruk op het grootste voetbalevenement op aarde. Volgens een groot deel van de voetbalkenners had niet Messi, maar juist Robben als beste speler van het toernooi moeten worden gekozen. Wij delen die mening ook en zijn trots op onze Arjen Robben en presenteren daarom het shirt Robben.

Een ongrijpbare speler verdient zijn eigen shirt

De rappe buitenspeler kwam via FC Groningen en PSV bij de voetbalelite van Europa terecht. Eerste verdedigde de Groninger de kleuren van het Engelse Chelsea om vervolgens de overstap te maken naar de Primera División. Na zijn verblijf bij Real Madrid werd in 2009 de transfer naar de Duitse voetbalmachine Bayern München gemaakt. Bij al deze clubs maakte de behendige dribbelaar furore en dit werd uiteindelijk beloond met de lang gekoesterde Champions League titel. Arjen Robben excelleerde ook op verschillende eindtoernooien. Zo zullen vele voetballiefhebbers zich het EK optreden in 2004 tegen Tsjechië herinneren en was ook het afgelopen optreden op het WK in Brazilië van een ongekend hoog niveau. Robben staat garant voor prestaties van wereldformaat en volgens voetbalshirtskoning.nl verdient hij daarom een eigen shirt.

Wil jij ook een shirt Robben?

robben-voetbalshirt-voetbalkoning

Bij voetbalshirtskoning.nl hebben we naast een brede collectie clubshirts, voetbalaccessoires, trainingspakken, en voetbalbroekjes, ook gave speler shirts. Het shirt Robben is dan ook één van onze meest gewilde shirts. De ongrijpbare dribbelaar en beste Oranje speler mag namelijk niet ontbreken in de lijst van onze spelersshirts zoals Messi, Neymar, en Ronaldo. Het replica shirt Robben is van uitstekende kwaliteit en bovendien ook nog eens erg goedkoop. Kleed jezelf daarom in een shirt Robben, een shirt ter ere van de belangrijkste Oranje speler die wekelijks van onschatbare waarde is bij Bayern München.

» Ben jij ook benieuwd geworden naar het shirt Robben? Kijk snel verder voor meer foto’s en selecteer jouw maat. Vragen over het shirt Robben? We beantwoorden graag al je voetbalvragen.

Over Voetbalshirtskoning.nl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top