woensdag, oktober 5, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Artikelplanet.nl – Artikel marketing is populair
Artikelplanet.nl – Artikel marketing is populair

Artikelplanet.nl – Artikel marketing is populair

  • Nederland
  • Artikelplanet.nl - Artikel marketing is populair
  • Artikelplanet
  • www.artikelplanet.nl
  • info@stayhungryinternetmarketing.be
  • Tegenwoordig wordt er regelmatig gebruik gemaakt van content marketing, als we kijken naar zoekmachineoptimalisatie. website optimalisatie betekend dat er aandacht wordt besteedt aan het beter vindbaar maken van een website op internet.

Tegenwoordig wordt er regelmatig gebruik gemaakt van content marketing, als we kijken naar zoekmachineoptimalisatie. website optimalisatie betekend dat er aandacht wordt besteedt aan het beter vindbaar maken van een website op internet. Artikel marketing betekend dat er met behulp van gerelateerde berichten op bijvoorbeeld gerelateerde websites, links worden geplaatst naar de specifieke te optimaliseren site. Hierbij is de kwaliteit van de artikelen het meest belangrijk, omdat Google bijzonder veel houdt van kwalitatieve tekst. Slechte of gekopieerde content gaat bij Google rechtstreeks de prullenbak in. Artikel marketing betekend niet dat er alleen teksten worden geplaatst op andere websites, maar betekend ook dat je de te optimaliseren website met regelmaat ververst met nieuwe teksten. Door frequent nieuwe artikelen te schrijven, blijft je website namelijk actueel en geüpdate. Zorg er ten alle tijden voor dat je blogberichten schrijft die waardevol zijn voor bezoekers.

DEEL CONTENT VIA SOCIAL MEDIA

Uiteraard is het van groot belang om je artikelen te delen op verschillende sociale media netwerken. Dit is het punt waarop artikel marketing en Social Media marketing elkaar kruisen. Facebook en Twitter zijn namelijk erg in trek en ideaal om berichten te verspreiden. Veel mensen onderschatten de kracht van Social Media. Er valt echter niet meer over te discussiëren dat Social Media één van de belangrijkste marketing methodes is. Profiteer hier dus van. Op het moment dat je content shared via Social Media (Twitter en Facebook bijvoorbeeld), is het zeer aannemlijk dat deze erg snel rond gaat op internet en binnen een handomdraai bij veel mensen onder de aandacht komt. Het gebeurd vaak dat mensen een linkje naar je blogbericht opnemen op hun site of profiel, waardoor er een zogeheten ‘snowball` effect kan ontstaan. Wanneer je een artikel dus snel onder de aandacht wil brengen? Maak gebruik van de kracht van sociale media!

ZORG ER VOOR DAT JE ARTIKEL GOOGLE PROOF IS

Op het moment dat je een artikel schrijft, moet je je realiseren dat zoekmachine Google één van de meest belangrijke bezoekers is. Ben je van plan om beter vindbaar te worden in Google? Zorg er dan ten alle tijden voor dat de teksten die je scrhijft door Google gewaardeerd worden. Dit is van groot belang. Omdat je middels deze methode snel gerelateerde bezoekers naar je website kunt halen is het logisch dat je je aan de kwaliteitseisen van Google wilt houden.

De belangrijkste van deze kwaliteitseisen waaraan de content moet voldoen worden hieronder toegelicht. Zorg altijd dat je content blogbericht beschikt over een goede opmaak. Maak bijvoorbeeld gebruik van de HMTL H-tags, waarmee je hoofdstukken kunt aanduiden en gebruik makkelijke en eenvoudig te lezen zinnen. Teksten moeten snel de lezer weten te overtuigen om het bericht te lezen. Een catchy titel is daarom erg belangrijk om te gebruiken voor je post. wees alert op spellingsfouten en maak gebruik van de emotie van de bezoeker. Vooral als het gaat om verkopende webteksten, is het belangrijk om de bezoeker te overtuigen.

Artikelplanet.nl

 

Artikel geschreven en gepubliceerd door:

Webteksten en internet marketing door Stay Hungry Internet Marketing

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top