maandag, juni 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Artstate Visual Design goes Drupal!
Artstate Visual Design goes Drupal!

Artstate Visual Design goes Drupal!

Bij open source internetbedrijf Madcap B.V. in Hardinxveld-Giessendam – waar ik sinds 2007 in dienst ben als vormgever en illustrator – is afgelopen zomer voorzichtig geopperd dat www.artstate.nl wel een likje verf kon gebruiken. Dankzij de inzet van Madcap designer en Drupal-themer Robin Ambachtsheer is dat likje uitgegroeid tot een volledig nieuwe, Drupal-based, website.

Wat is er veranderd?
Bijna alles: de “look & feel” van Artstate is wat meer van deze tijd, het getoonde werk is groter van formaat (zodat ook de ouderen onder ons kunnen zien wat het voorstelt), de illustratie-portfolio is onderverdeeld in “Illustraties” en “3D” en er is een Fotolog toegevoegd. Op regelmatige basis ververs ik de log met een hopelijk spectaculaire foto of illustratie waarop de sitebezoeker kan reageren.

Gelijk heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om van hostingclub te veranderen. Daarvan zult u weinig merken, maar het feit dat de Artstate-site nu klimaat-neutraal gehost wordt door onze vrienden van Green Host zal u onbewust toch vrolijk stemmen want dat scheelt weer een extra dijkophoging.

Ander goed nieuws is dat zelfs ik de portfolio’s op de site kan voorzien van nieuwe uploads en relevante teksten, en dat allemaal dankzij Drupal! Naast enkele old time favourites vind u daarom de nieuwste foto’s en illustraties, zodat u op de hoogte kunt blijven van de ontwikkelingen bij Artstate.

Bij Artstate is zelf ook het een en ander veranderd. U heeft de naam Madcap al een paar keer voorbij zien komen en dat is niet zonder reden. De opdrachten aan Artstate worden tegenwoordig professioneel afgehandeld onder de Madcap-vlag. Dat houdt in dat offertes, contracten en facturen door Madcap verstuurd worden, maar ik de contactpersoon blijf. Complex? De praktijk valt erg mee: door mijn fulltime dienstverband bij Madcap is het tijdtechnisch gezien lastig om nog freelance-klussen aan te nemen. Op deze manier blijft de mogelijk om mij in te huren als fotograaf, illustrator of 3D’er.

Enfin: veel plezier met de nieuwe site, en mocht u vragen hebben dan kunt mailen (vanleest@xs4all.nl of vincent@madcap.nl of bellen (06 520 41870).

Met vriendelijke groet,
Vincent van Leest

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top