zaterdag, oktober 23, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ARX benoemt Evert Jan Paalman tot Technical Consultant
ARX benoemt Evert Jan Paalman tot Technical Consultant

ARX benoemt Evert Jan Paalman tot Technical Consultant

  • Nederland
  • ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, heeft Evert Jan Paalman (32) aangesteld alsTechnical Consultant. Met zijn benoeming zal ARX de ondersteuning in de BeNeLux verder versterken. Met miljoenen gebruikers over de hele wereld is CoSign van ARX de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen.
  • CoSign_logo_klein
  • CoSign by ARX
  • www.arx.com
  • arx@influx-pr.com
  • Voor redactionele informatie of een foto in hoge resolutie:Influx PR - Jakob Brons - +31 (0)55 366 3034 - arx@influx-pr.com
Amsterdam, 24 juni 2014 - ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, heeft Evert Jan Paalman (32) aangesteld alsTechnical Consultant. Met zijn benoeming zal ARX de ondersteuning in de BeNeLux verder versterken. Met miljoenen gebruikers over de hele wereld is CoSign van ARX de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen.
Evert Jan Paalman was hiervoor onder andere accountmanager en Presales consultant bij SmartDocuments. Naast zijn rol als accountmanager was hij als projectmanager / technisch consultant verantwoordelijk voor het installeren, implementeren en configureren van SmartDocuments bij major accounts.
Evert Jan Paalman is verheugd om zijn ruime kennis en ervaring met ICT-projecten in te zetten als Technical Consultant bij Cosign/ARX: “Optimale ondersteuning bieden aan zowel de huidige als toekomstige klanten in de Benelux is mijn uitdaging; daar ga ik voor. Zowel voor (pre)sales activiteiten als het uitvoeren van Proof of Concepts en de begeleiding van installaties, implementaties en eindgebruikers.”
John Lageman, Regional Director ARX Benelux: “Evert Jan Paalman heeft zijn sporen verdiend en binnen onze BeNeLux-organisatie kunnen wij zijn inzet goed gebruiken. Naast onze huidige klanten is er sinds de start van de ARX-vestiging in Amsterdam niet alleen veel belangstelling voor de CoSign-productenreeks; de groei van het aantal klanten maakt het zelfs nodig dat we met meer mensen het juiste advies en de beste ondersteuning kunnen geven. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere groei van ARX in de Benelux.”
ARX Benelux - De Cuserstraat 93 – 1081 CN Amsterdam. Tel: + 31 (0)20 894 91 91

Over CoSign 

CoSign van ARX is de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen met miljoenen ondertekenaars bij grote organisaties, het MKB, overheden en cloud-diensten over de hele wereld. Forrester Research positioneert CoSign in hun Wave: E-Signatures, Q2 2013 rapport als “de sterkste oplossing voor digitale handtekeningen”.
Dankzij de ‘cross-enterprise’ CoSign-oplossing zijn klanten in staat om handtekening-afhankelijke processen snel te transformeren van papierintensieve naar papierloze. Tegelijkertijd borgen zij vertrouwen, integriteit en controle binnen hun zakelijke en IT-omgevingen. De investering wordt snel terugverdiend door doorlooptijden en papiergerelateerde kosten te verminderen en de veiligheid te verbeteren door middel van juridisch gewaarborgde documenten die gemakkelijk kunnen worden geverifieerd via algemeen beschikbare applicaties zoals Microsoft Office en een PDF-reader.
CoSign, zowel lokaal beschikbaar als in de cloud, kan op elk apparaat worden gebruikt om eenvoudig digitale handtekeningen toe te voegen aan documenten in Word, Excel, PDF, SharePoint en vele andere toepassingen en bestandsformaten. Het kan naadloos worden geïntegreerd in een bestaande documentgerelateerde workflow, toepassing of dienst met de garantie dat bestanden altijd binnen het IT-netwerk zullen blijven. Het zorgt ook voor de naleving van de regelgeving, de strengste landspecifieke wetgeving en technische normen. Voor meer informatie over de CoSign-oplossing voor digitale handtekeningen zie de website.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top