vrijdag, september 24, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ARX benoemt John Lageman om leiding te geven aan Benelux-vestiging en Europe Alliances
ARX benoemt John Lageman om leiding te geven aan Benelux-vestiging en Europe Alliances

ARX benoemt John Lageman om leiding te geven aan Benelux-vestiging en Europe Alliances

  • Nederland
  • ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, maakt bekend dat John Lageman is benoemd als VP Alliances Europe en Regional Director Benelux. Met miljoenen gebruikers over de hele wereld is CoSign van ARX de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen. Onder de huidige klanten in Europa bevindt zich onder andere een breed scala organisaties zoals financiële dienstverleners, biowetenschappen, productie- en IT-bedrijven en vele overheidsorganisaties.
  • CoSign_logo_klein
  • CoSign by ARX
  • www.ARX.com
  • arx@influx-pr.com
  • Voor redactionele informatie Benelux: Influx PR - Jakob Brons - +31 (0)55 366 3034 - arx@influx-pr.com

JohnL_bewerkt_klein

John Lageman start bij ARX op een cruciaal punt in de evolutie van de Europese markt; vorig jaar werd CoSign door Forrester Research als de ‘Strongest Digital Signature solution‘ in het Forrester-rapport Forrester Wave: E-Signatures, Q2 2013 geplaatst. Gelet op de groeiende wereldwijde acceptatie van digitale handtekeningen ziet ARX de Benelux als een van de meest veelbelovende markten.

John Lageman: “Het gebruik van digitale handtekeningen is binnen de Europese Unie in een stroomversnelling gekomen en een geaccepteerd middel om volledige bedrijfsautomatisering te bereiken, papierkosten te verlagen en het handtekeningentraject van dagen tot enkele uren te verkorten. Het is ons doel om de vele voordelen die digitale handtekeningen hebben binnen verschillende branches en sectoren beter bekend te maken. Dit geldt zowel voor de Europese ondernemingen en overheden als voor dienstverleners. De kracht van de oplossing is het ‘verzegelen’ van documenten en het beveiligd uitwisselen van gegevens/documenten.”

John heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Business Information Management en wordt beschouwd als een van de toonaangevende vakspecialisten op het gebied van Enterprise Content Management in de Benelux. Hij begon zijn loopbaan als docent aan de Rijksuniversiteit Groningen, was gedurende meer dan 11 jaar bij Capgemini P&L-verantwoordelijk voor de sectoren Enterprise Content Management, Business Intelligence en Business Information Management. Later werkte John als Strategic Director voor SmartDocuments, een leverancier van oplossingen in de document creatie sector, en vervolgens als strategisch adviseur voor een verscheidenheid aan bedrijven.

ARX Benelux - De Cuserstraat 93 – 1081 CN Amsterdam. Tel: + 31 (0)20 894 91 91

Over CoSign

CoSign van ARX is de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen met miljoenen ondertekenaars bij grote organisaties, het MKB, overheden en cloud-diensten over de hele wereld. Forrester Research positioneert CoSign in hun Wave: E-Signatures, Q2 2013 rapport als “de sterkste oplossing voor digitale handtekeningen”.

Dankzij de ‘cross-enterprise’ CoSign-oplossing zijn klanten in staat om handtekening-afhankelijke processen snel te transformeren van papierintensieve naar papierloze. Tegelijkertijd borgen zij vertrouwen, integriteit en controle binnen hun zakelijke en IT-omgevingen. De investering wordt snel terugverdiend door doorlooptijden en papiergerelateerde kosten te verminderen en de veiligheid te verbeteren door middel van juridisch gewaarborgde documenten die gemakkelijk kunnen worden geverifieerd via algemeen beschikbare applicaties zoals Microsoft Office en een PDF- reader.

CoSign, zowel lokaal beschikbaar als in de cloud, kan op elk apparaat worden gebruikt om eenvoudig digitale handtekeningen toe te voegen aan documenten in Word, Excel, PDF, SharePoint en vele andere toepassingen en bestandsformaten. Het kan naadloos worden geïntegreerd in een bestaande documentgerelateerde workflow, toepassing of dienst met de garantie dat bestanden altijd binnen het IT-netwerk zullen blijven. Het zorgt ook voor de naleving van de regelgeving, de strengste landspecifieke wetgeving en technische normen. Voor meer informatie over de CoSign-oplossing voor digitale handtekeningen zie de website.

***

CoSign is a registered trademark of Algorithmic Research, Ltd. All other trade names and trademarks are the property of their respective holders.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top