maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ASICS besteedt IT uit aan PEAK-IT
ASICS besteedt IT uit aan PEAK-IT

ASICS besteedt IT uit aan PEAK-IT

  • Nederland
  • ASICS, één van de vijf grootste producenten van sportartikelen en -accessoires ter wereld, heeft een partnership gesloten met ICT business partner PEAK-IT. De Servicedesk van PEAK-IT is de ingang voor vragen en verzoeken van de ruim 1200 Europese eindgebruikers en vervult een sleutelrol in de onsite support op het Europese hoofdkantoor in Hoofddorp.
  • Partnership PEAK-IT en Asics
  • PEAK-IT
  • https://www.peak-it.nl
  • marketing@peak-it.nl
  • Naarden, 23 september 2015 - Naarden, 23 september 2015 - ASICS, één van de vijf grootste producenten van sportartikelen en -accessoires ter wereld, heeft een partnership gesloten met ICT business partner PEAK-IT. De Servicedesk van PEAK-IT is de ingang voor vragen en verzoeken van de ruim 1200 Europese eindgebruikers en vervult een sleutelrol in de onsite support op het Europese hoofdkantoor in Hoofddorp.

Paul Davidson, IT Manager van ASICS, geeft aan “een duurzame en robuuste IT organisatie te willen creëren die nauw aansluit bij de groei van de business. Daarnaast wil ASICS haar eindgebruikers meer toegevoegde waarde bieden en de alignment tussen business en IT vergroten”. Door de partnership met PEAK-IT wordt hier invulling aan gegeven.

PEAK-IT is een zakelijke dienstverlener met ruim tien jaar ervaring in de ICT. Manager Operations Marco Batist: “De visie van PEAK-IT is dat IT als ‘driver’ moet dienen om de business te laten groeien – en dat is precies waar ASICS naar op zoek was. Ook cultureel gezien blijken beide organisaties goed bij elkaar te passen: we zijn allebei dynamisch, flexibel en innovatief.”

Batist vervolgt: “Het uitbesteden van ICT betekent dat ASICS zich kan focussen op haar core business, terwijl PEAK-IT zorgt voor invulling van de dagelijkse (support) werkzaamheden.”

PEAK-IT ondersteunt als ICT business partner meer dan 10.000 eindgebruikers in Nederland. PEAK-IT heeft als doel om, door een optimale inzet van ICT, de end-user productivity te verhogen en zakelijke meerwaarde te creëren.

Over PEAK-IT

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top