dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / Asscher: cijfers economie zijn beter, maar herstel is broos
Asscher: cijfers economie zijn beter, maar herstel is broos

Asscher: cijfers economie zijn beter, maar herstel is broos

  • Nederland
  • Viceminister-president Asscher zei na afloop van de ministerraad dat het herstel van het consumentenvertrouwen en de daling van de werkloosheid erop duiden dat het beter gaat met de economie. Hij hoopt dat het herstel de komende tijd echt gaat doorzetten.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2013/11/22/asscher-cijfers-economie-zijn-beter-maar-herstel-is-broos.html

Asscher constateert dat het herstel nog wel broos is en dat helaas mensen in groten getale thuis zitten zonder werk. ‘Daar is de crisis nog niet voor voorbij’. Volgens Asscher moet het kabinet doorgaan met de financiën onder controle te houden en met de noodzakelijke veranderingen op de arbeidsmarkt, de woningmarkt en de zorg.

Filipijnen

Viceminister-president Asscher noemt de landelijke actiedag voor de Filipijnen een groot succes. Hij vindt dat iedereen die daaraan heeft bijgedragen een groot compliment verdient. De teller staat inmiddels op ca €25 miljoen. Ook de hulpverlening vanuit Nederland verloopt goed. Vandaag vertrekt een derde vliegtuig met hulpgoederen van SHO naar de Filipijnen.

Het kabinet heeft nog zorgen over de 7 Nederlanders waarmee nog geen contact is. ‘Buitenlandse Zaken blijf hier aan trekken. Wij hopen van harte dat bezorgde familieleden snel goed bericht ontvangen.’

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top