donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Australië open voor het bedrijfsleven
Australië open voor het bedrijfsleven

Australië open voor het bedrijfsleven

  • Nederland
  • Sterke pro-business retoriek heeft gevolgd een aardverschuiving verkiezing wint voor centrum-rechtse Liberale National coalitie Tony Abbott.
  • TMF Netherlands B.V.
  • http://www.tmf-group.com
  • carla.mendy@tmf-group.com
  • http://www.tmf-group.com/en/Media-Centre/News-Comments-and-Features/September-2013/Australia-open-for-business

De minister-president-elect zei: “Vanaf vandaag, ik verklaar dat Australië is onder nieuw management en dat Australië is opnieuw open voor het bedrijfsleven,” in zijn zaterdagavond overwinningsspeech. Echter, heeft zijn vrolijke vertrouwen in twijfel getrokken door analisten in het hele land, die wijzen op het ontbreken van grote beleid verschillen tussen de twee belangrijkste partijen en externe sleept, zoals het einde van een ongekende stijging van de mijnbouw investeringen.

“Welke regering in kwam, denk ik niet dat het de gemakkelijkste van de verkiezingen te winnen, want je hebt nog steeds veel tegenwind uit China vertragen en van de binnenlandse economie niet met een mojo, “Martin Whetton, een strateeg bij Nomura vertelde de Financial Times.

De Reserve Bank of Australia heeft zijn vertrouwen zet in woningbouw na het snijden van de officiële rentetarieven tot een laagterecord van 2,5% over de afgelopen twee jaar. Sinds 2008 Australiërs liever sparen dan de uitgaven, ondanks de groei van de inkomens en een lage werkloosheid. Hoewel zakelijke sentiment is gestegen in de nasleep van de verkiezingen, heeft het consumentenvertrouwen ingesnoerd geweest.

In een poging om de investeringen te rijden, heeft Abbott een intrekking van de belastingen op koolstof en mijnbouw winst, het snijden van 12.000 banen de publieke sector, en een belastingverlaging van 1,5% voor kleine bedrijven voorgesteld. Onder deze voorstellen de begroting zal ongeveer A $ 8,8 miljard kleiner door het jaar eindigend juni 2017, wat overeenkomt met ongeveer 0,5 procent van het BBP.

TMF Group heeft kantoren in Sydney en Melbourne waar onze teams van specialisten kunnen internationale bedrijven naadloos uit te breiden over de grenzen heen. Met juridische, HR en salarisadministratie en fiscale arbeidskrachten, kunnen we de vereenvoudiging van het internationale expansie, zodat u zich kunt concentreren op uw wereldwijde ambities.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top