dinsdag, maart 9, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Media & Sociale Netwerken / Autisme Congres zaterdag 7 oktober
Autisme Congres zaterdag 7 oktober

Autisme Congres zaterdag 7 oktober

  • Nederland
  • Het Autisme Informatie Centrum Tilburg organiseert op zaterdag 7 oktober een Autisme Congres op SBO Westerwel, Bladelstraat Reeshof in Tilburg.
  • Nederlandse Vereniging voor Autisme afd. AIC Tilburg
  • www.nva-nb.nl
  • aic-tilburg@nva-nb.nl
  • poster nva autismecongres tilburg

 

ZATERDAG 7 OKTOBER AUTISME CONGRES TILBURG

KIJKEN NAAR AUTISME MET JE HART

 

Het Autisme Informatie Centrum Tilburg, onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Autisme organiseert op zaterdag 7 oktober voor het eerst in haar bestaan een Autisme Congres.

De wethouder van Zorg en Welzijn en tevens 2e loco Burgermeester van de gemeente Tilburg de Heer H. Kokke zal het congres om 9.30 uur openen.

Waarna er vele interessante lezingen en workshops gegeven zullen worden. Henk Belaars (Mastertrainer hNLP bij Inzigd in Stramproy), Anke van Wijk (Autismespecialist en logopedist bij Lunetzorg) verzorgen de lezingen. Door de kennis en informatie die u wordt aangeboden in de workshops hopen we u aan het eind van deze dag met vele positieve handvatten naar huis te laten gaan. In de diverse pauzes is er gelegenheid om langs de kraampjes van de informatiemarkt te lopen. Het congres gaat plaatsvinden op SBO Westerwel , Bladelstraat 3, Tilburg (Reeshof). We zullen de dag rond de klok van 16.00 uur afsluiten.

Alle informatie over de workshops, lezingen, dagprogramma etc. kunt u vinden op: nva-nb.nl  Tevens kunt u zich hier ook aanmelden voor het congres. De kosten voor deelname aan deze dag zijn € 25,- per persoon inclusief lunch, koffie en of thee, ook die kunt u via de website na aanmelden betalen.

Over aictilburg

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top