woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AUTO1.com B2B groothandel in gebruikte auto’s nu ook in Nederland actief
AUTO1.com B2B groothandel in gebruikte auto’s nu ook in Nederland actief

AUTO1.com B2B groothandel in gebruikte auto’s nu ook in Nederland actief

  • Nederland
  • Innovatief en Kostenloos B2B online platform van de DUITSE auto-groothandelaar AUTO1.com (PKW1.net) groeit sterk in de gebruikte auto markt en heeft nu ook een Nederlandse vestiging in Amsterdam.
  • AUTO1.com
  • www.auto1.com
  • roy.vanleeuwen@auto1.com
  • PERSBERICHT AUTO1_Final

Auto 1 Logo klein

Kijken. Klikken. Kopen:

Innovatief en Kostenloos B2B online platform van de DUITSE auto-groothandel AUTO1.com (PKW1.net) groeit sterk in de gebruikte auto-markt en heeft nu ook een Nederlandse vestiging in Amsterdam.

(Amsterdam) Veilingdagen, biedings-oorlogen, wisselende kwaliteit en tussenhandelaren zijn een ding van het verleden. AUTO1.com – zelf een merk-onafhankelijke groothandel in occasions –  biedt alle autodealers een nieuw en innovatief systeem: 24 uur per dag, 7 dagen per week hebben autodealers, de optie met een paar muisklikken kwalitatieve, volledig geïnspecteerde en gedocumenteerde auto‘s tegen concurrerende prijzen rechtstreeks van de eigenaar te kopen – zonder bijkomende kosten. Dit is een dienst “door handelaren voor handelaren – Transacties tussen collega’s op gelijk niveau “.

Steeds vaker klagen autohandelaren over de wisselende kwaliteit, aankoopproblemen en knelpunten in de gebruikte auto-markt. AUTO1.com met 15 vestigingen in Duitsland en nu ook één in Nederland, heeft dit probleem aangepakt en creëerde een moderne online bron voor de gebruikte autohandel.

“Het bijzondere van AUTO1.com is dat de bij ons aangesloten autohandelaren noch een lidmaatschap, noch biedings- of andere kosten betalen, als ze hun occasion voorraad willen uitbreiden, we zijn tenslotte collega handelaren, legt CEO Dr Alexander Grabolle uit. “Geregistreerde handelaren kunnen sinds 2013 in Duitsland, heel eenvoudig, ongecompliceerd en zonder risico’s rond de klok, uit een brede selectie van auto’s kiezen – zonder hun kantoor te verlaten’’.

Meer dan 4000 autodealers zijn al overtuigd van ons concept met keuze uit een consistente selectie van meer dan 1000 auto’s op voorraad, met dagelijks ongeveer 300 nieuwe gebruikte auto’s in de portfolio. Aangezien AUTO1.com een groothandel is, en geen retailer, worden de voertuigen uitsluitend aan autobedrijven verkocht en niet aan eindgebruikers – dat is waarom onze voertuigen niet op de verkoopsites zoals Autotrader.nl, Autoscout24.nl of Mobile.de worden aangeboden, maar exclusief zijn voor AUTO1.com.

Het principe van AUTO1.com is heel eenvoudig:

Alle voertuigen zijn uitvoerig geïnspecteerd door onze auto-experts en eventuele schade wordt gedetailleerd en transparant gedocumenteerd op onze website.  Ongeacht de prijsklasse wordt voor elke beschikbare auto veel informatie, inclusief de geschiedenis en foto’s van het voertuig, verschaft op het online platform.

Naast deze dienst, die tevens een dealer-vriendelijke en bekwame klantenservice bevat, is er een aantrekkelijke en voordelige logistieke dienstverlening. Er is één uniform tarief voor het vervoer van gekochte voertuigen uit alle 15 Duitse vestigingen naar Nederland, en worden de voertuigen rechtstreeks op het adres  van de koper afgeleverd.

AUTO1.com is de eenvoudigste, veiligste en eerlijkste manier voor autohandelaren om hun assortiment uit te breiden.

Over AUTO1.com

AUTO1.com is een toonaangevende autogroothandel en heeft een exclusief handelsplatform voor de aankoop van voertuigen uit eigen voorraad. Met 15 vestigingen in Duitsland en nu ook één in Nederland, biedt AUTO1.com de gevestigde autohandelaren een keuze uit een brede selectie en groot assortiment van gebruikte auto’s, zodat elke partner – altijd tegen concurrerende inkoopvoorwaarden – het perfecte voertuig kan uitzoeken voor zijn individuele occasion voorraad.

De verkoop is ongecompliceerd, is direct van AUTO1.com, zonder tijdrovende veilingen, zonder minimale afname hoeveelheden en zonder provisies of andere extra kosten.

Ons handelsplatform AUTO1.com is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en onze vriendelijke en deskundige klantenservice is dagelijks bereikbaar via Tel. 020-747 01 86.  Aanvullende diensten, zoals deskundige ondersteuning op het gebied van logistiek, transport en import, maken ons de eerste keus als leverancier voor geïnspecteerde gebruikte auto’s.

Contactpersoon voor de pers :

Naam: R. van Leeuwen

Tel.: 020 – 747 01 86

E-Mail: roy.vanleeuwen@auto1.com

Over AUTO1.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top