zaterdag, maart 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AVG Business in de Benelux
AVG Business in de Benelux

AVG Business in de Benelux

  • Nederland
  • • Veilig gehost in Europese datacenters • Vestiging van een sterk Nederlandstalig team vanuit Amsterdam en Hoofddorp
  • FT
  • AVG Business / Norman Data Defense Systems B.V.
  • http://www.avg.com/nl-nl/business-security
  • maarten.prins@avg.com
  • De Norman producten (Norman werd in 2014 overgenomen door AVG) worden zoals voorheen ondersteund. Contactpersoon voor de pers: Maarten Prins AVG Business / Norman Data Defense Systems B.V. +31 (0)23 789 02 87 maarten.prins@avg.com Amsterdam, Mei 2015 -
  • Francois_Tschachtli

AVG (NYSE: AVG), Leverancier van online security-oplossingen met meer dan 202 miljoen actieve gebruikers (peildatum: 30 april 2015), komt met zijn zakelijke oplossingen naar de Benelux. Met vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp zal AVG met een sterk lokaal team de Nederlandstalige klanten en partners nog beter ondersteunen. Het doel is om zich te positioneren als een toonaangevende leverancier van internetbeveiliging en Remote Monitoring & Management (RMM).

Per direct zijn de nieuwe oplossingen AVG Business Managed Workplace, AVG Business CloudCare en AVG Business SSO (Secure Sign On/Single Sign On) beschikbaar. Alle gegevens en diensten worden veilig gehost in Europese datacenters.

Als Sales Director, Benelux & DACH bij AVG, is François Tschachtli per direct verantwoordelijk voor de AVG Business zaken in België, Nederland en Luxemburg (Benelux) en in de DACH-Regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Samen met de nieuw opgerichte sales teams brengt hij in deze markten een proactief partnerprogramma om samenwerking met partners en Managed Service Providers te versterken.

“Het doel is om de werkzaamheden van IT-leveranciers makkelijker en efficiënter te maken. Dat is natuurlijk afgestemd op de behoeften van onze partners. Met geïntegreerde applicaties voor Cloud Security, Remote Monitoring & Management en Mobile Management kunnen onze partners nu hun klanten perfect op elkaar afgestemde IT-diensten aanbieden voor hun apparaten, gegevens en mensen” zei Tschachtli. “Wij hebben enorm geïnvesteerd in de ontwikkelingen van oplossingen die de bedrijfsinformatie van onze partners beschermen. Nu zijn wij op zoek naar partners die met ons mee willen groeien. Traditionele IT-dienstverleners, resellers en Managed Service Providers komen allen hiervoor in aanmerking.”

Over AVG Business - Norman Data Defense Systems B.V.

AVG past de structuur van haar bedrijf en de opbouw van haar portfolio aan de behoeften van klanten aan. De consumentenafdeling van AVG richt zich op de beveiliging, prestaties en privacy van digitale apparaten voor personen en gezinnen, terwijl Location Labs de mobiele beveiliging en de beveiligingsservices van AVG verder uitbreidt. AVG Business beschikt over beveiligings- en beheerplatformen in de cloud, naast producten en services die zijn ontworpen voor de beveiliging van kleine bedrijven - terwijl Norman zorgt voor de komst van nog meer producten en services voor bedrijven.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top