woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AVG Business lanceert Managed Workplace 9.2 voor de Channel-partners, RMM-platform verrijkt met Premium Remote Control
AVG Business lanceert Managed Workplace 9.2 voor de Channel-partners, RMM-platform verrijkt met Premium Remote Control

AVG Business lanceert Managed Workplace 9.2 voor de Channel-partners, RMM-platform verrijkt met Premium Remote Control

 • Nederland
 • In samenwerking met ISL Online leveren wij een geïntegreerde oplossing voor externe toegang vanaf één platform, zonder extra kosten. AVG® Technologies N.V. (NYSE: AVG), de online security company™ voor meer dan 200 miljoen actieve gebruikers, heeft vandaag de lancering aangekondigd van AVG Business Managed Workplace® 9.2, de nieuwste versie van het volledig geïntegreerde, op een open ecosysteem gebaseerd RMM-platform (Remote Monitoring & Management). Wat AVG Business op de markt brengt en verkoopt, zijn omvangrijke, geïntegreerde softwaretoepassingen voor cloudbeveiliging en RMM; een reeks die van de grond af is ontworpen om voor IT-providers, Managed Service Providers (MSP's) en hun kleine tot middelgrote zakelijke klanten het leven eenvoudiger te maken.
 • avg_business_managed_workplace_2.9_central_dashboard_300dpi
 • AVG Business - AVG Technologies / Norman Data Defense Systems B.V.
 • http://www.avg.com
 • nl.marketing@avg.com
 • Amsterdam, 15 september 2015Over AVG Technologies (NYSE: AVG) AVG is het internetbeveiligingsbedrijf dat toonaangevende software en diensten levert voor het beveiligen van apparaten, gegevens en mensen. Maandelijks wordt de prijswinnende technologie van AVG geleverd aan meer dan 200 miljoen actieve gebruikers over de hele wereld. De Consumer-portfolio van AVG bevat internetbeveiliging, optimalisatie van prestaties en privacy- en identiteitsbeveiliging voor mobiele apparaten en desktops. De AVG Business portfolio AVG, die wordt geleverd door Managed Service Providers, VAR's en wederverkopers, biedt IT-administratie, bediening en rapportage, geïntegreerde beveiliging en beheer van mobiele apparaten, functies die de bedrijfsvoering vereenvoudigen en de bedrijven beveiligen. Alle handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. www.avg.com Over ISL Online ISL Online, één van de pioniers van de branche in externe desktopbediening, levert externe ondersteuning, externe toegang, live chat en webconferenties, zowel in de cloud (SaaS) als op locatie (Serverlicentie, privé-cloud) aan meer dan 200.000 bedrijven in 100 landen. De oplossingen van ISL Online maken voor IT-professionals de veilige toegang en bediening mogelijk van alle Windows-, Mac- of Linux-computers en bieden tevens ad-hoc externe ondersteuning aan gebruikers van mobiele apparaten. De software van ISL Online wordt ontwikkeld door XLAB, een bedrijf voor softwareontwikkeling dat zijn hoofdkantoor heeft in Slovenië en kantoren heeft in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en de Verenigde Staten. Voor meer informatie over ISL Online, bezoek: www.islonline.com Contactpersonen: Zoe Kine Tel: +1 415-694-3654 E-mail: zoe.kine@avg.com Zena Martin Tel: +44 7496 638 342 E-mail: zena.martin@avg.com Informatie voor de pers: http://now.avg.com - Einde -
 • NL_150915 AVG MW9 2_FINAL

Managed Workplace 9.2 biedt nu de functie Premium Remote Control van ISL Online, een functie die volledig is geïntegreerd in het dashboard. ISL Online levert al meer dan tien jaar betrouwbare, stabiele en functierijke software voor externe bediening van de desktop, wat garandeert dat Managed Workplace 9.2 het de AVG-partners nog makkelijker zal maken om effectief en efficiënt extern IT-beheer te leveren aan hun zakelijke klanten, en alles vanaf één enkel platform.

De AVG Business Premium Remote Control is volledig in Managed Workplace 9.2 geïntegreerd en is zonder extra kosten beschikbaar voor de MSP-partners van AVG, zodat zij voor het externe beheer geen prijzige programma’s van derden hoeven aan te schaffen. De ingebouwde Premium Remote Control biedt meer controle en overzicht en is compatibel met alle onder Windows® en Mac OS X® beheerde apparaten; MSP’s kunnen snel en gemakkelijk toegang krijgen tot externe computers, bestanden verzenden, chatten, sessies vastleggen en administratieve taken uitvoeren voor hun klanten, zonder van interface te wisselen.

Nieuwe functies

Managed Workplace 9.2, op dit moment de meest uitgebreide oplossing, bevat deze nieuwe functies:

 • Premium Remote Control – Het hulpprogramma bij uitstek voor alles wat nodig is voor extern beheer, geschikt voor alle Windows- en Mac-apparaten, is zonder extra kosten beschikbaar voor MSP’s.
 • Geïntegreerde back-up en noodherstel (Disaster Recovery) – Via het centrale dashboard dat bestaat uit één enkel scherm kunnen MSP’s snel programma’s voor back-up en Disaster Recovery oplossingen van Infrascale inzetten en beheren; MSP’s kunnen op gemakkelijke manier back-ups van bestanden en mappen voor werkstations beheren, Bare-Metal-Recovery-beelden vastleggen voor servers en Infrascale-toepassingen bewaken en beheren en dat alles vanuit één centraal punt.
 • AVG Device Manager voor Mac OS X – De nieuwe Device Manager voor Mac OS X verzorgt de bewaking en het beheer van roaming Mac OS X laptops. Meerdere gebruiksopties vereenvoudigen onboarding en beheer.
 • Uitgebreidere geïntegreerde AntiVirus - Geïntegreerde AVG AntiVirus biedt altijd al een ongeëvenaarde beveiliging en gebruiksvriendelijk beheer; nu is echter de mogelijkheid van een ‘misbruikbestendig’ endpoint toegevoegd, wat betekent dat MSP’s nu ongewenste wijzigingen of het verwijderen van AVG AntiVirus kunnen voorkomen.

“Dat mijn team problemen snel kan begrijpen en oplossen zonder de vertraging van het werken op verschillende systemen en zonder de kosten van aanschaf van nieuwe hulpprogramma’s, maakt een groot verschil voor het leveren van snelle en professionele ondersteuning. Met AVG Business Managed Workplace hebben we onze technologiebehoeften kunnen stroomlijnen en werken we vanaf één platform,” zegt Bob Ascherl, directeur van Managed Services, Advanced Technology Services. “Nu hebben we met het uitgebreide Managed Workplace-platform van AVG zowel het externe beheer als Remote Monitoring & Management in één oplossing, zonder keuzes te hoeven maken of wijzigingen te moeten aanbrengen in onze werkwijze.”

In combinatie met Premium Network Operations Center-services, naadloze integratie met Microsoft Office365 en VMware en Secure Sign-On authenticatie, geeft AVG Business Managed Workplace 9.2 eindgebruikers de gelegenheid zich te concentreren op hun eigen bedrijf en krijgen MSP’s de mogelijkheid winstgevender te worden.

“AVG zet zich in voor het succes van zijn Channel-partners en hun feedback over producten is van groot belang om de best mogelijke producten te leveren,” zegt Francois Daumard, VP of Global Channel Sales, AVG Business. “Met de introductie vandaag van ons uitgebreide Managed Workplace-platform tonen we dat we luisteren naar en reageren op wat onze Channel-partners nodig hebben en hoe we MSP’s blijven helpen hun zakelijke doelen te bereiken.”

De AVG Business-portfolio

De Business-portfolio van AVG bevat AVG Business CloudCare™, een administratieplatform in de cloud dat wederverkopers een eenvoudige manier biedt voor het implementeren en beheren van services zoals antivirus, filteren van inhoud, online back-up en e-mailbeveiliging voor hun klanten; AVG Business Managed Workplace, een hulpprogramma voor Remote Monitoring & Management gebaseerd op een open ecosysteem; en AVG Business Secure Sign-On, een identificatiebeleid in de cloud, verificatie en beheer van mobiele apparaten.

AVG wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van meer dan 10.000 partners en AVG’s gedegen expertise in IT-beveiliging completeert de bewezen kracht als RMM-provider en partner, die kleinere IT-bedrijven en MSP’s helpt de overstap te maken en zich te ontplooien als volwaardige Managed Services-bedrijven. AVG Business Managed Workplace is ontwikkeld en wordt ondersteund door het Center of Excellence for Managed Workplace gevestigd in Ottawa, Canada.

Bekijk hier onze Pers kit voor product screenshots, video en andere elementen.
Directe URL: http://now.avg.com/avg-managed-workplace-9-2-press-kit.

Over AVG Business - Norman Data Defense Systems B.V.

AVG past de structuur van haar bedrijf en de opbouw van haar portfolio aan de behoeften van klanten aan. De consumentenafdeling van AVG richt zich op de beveiliging, prestaties en privacy van digitale apparaten voor personen en gezinnen, terwijl Location Labs de mobiele beveiliging en de beveiligingsservices van AVG verder uitbreidt. AVG Business beschikt over beveiligings- en beheerplatformen in de cloud, naast producten en services die zijn ontworpen voor de beveiliging van kleine bedrijven - terwijl Norman zorgt voor de komst van nog meer producten en services voor bedrijven.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top