vrijdag, december 6, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AVG Business start de ‘Cybersecurity Month’ met een gratis upgrade naar de nieuwe Business Software Suite 2016
AVG Business start de ‘Cybersecurity Month’ met een gratis upgrade naar de nieuwe Business Software Suite 2016

AVG Business start de ‘Cybersecurity Month’ met een gratis upgrade naar de nieuwe Business Software Suite 2016

 • Nederland
 • Geüpdatete versies AVG AntiVirus en Internet Security Software, robuuste en schaalbare beveiliging voor het MKB, bieden toegevoegde waarde voor Channel Partners.
 • UI - Dutch
 • AVG Business - AVG Technologies / Norman Data Defense Systems B.V.
 • http://www.avg.com/nl-nl/business-security
 • nl.marketing@avg.com
 • AVG Business Portfolio AVG Business portfolio omvat AVG Business CloudCare™, een gratis cloud-based beheerplatform die channel partners de mogelijkheid biedt voor het makkelijk implementeren en beheren van diensten zoals antivirus, content filtering, online back-up en email security services voor hun klanten, met behulp van gecentraliseerd en zeer aanpasbaar beleid; AVG Business Edition 2016, een suite van software-oplossingen die AVG AntiVirus Business Edition en AVG Internet Security Business Edition bevat en uitgebreide beveiliging voor channel partners en het MKB biedt; AVG Business Managed Workplace, een uitgebreide remote monitoring en management (RMM) platform met geïntegreerde premium remote control voor channel partners en hun klanten; en AVG Business Secure Sign-On, de next-generation mobile device management service. AVG's sterke IT-beveiliging heritage complementeert haar bewezen kracht (ondersteund door een wereldwijd netwerk van meer dan 10.000 partners) als een RMM provider en partner om kleinere IT-bedrijven en MSP’s te helpen bij de overgang naar, en ze helpen te bloeien tot volwaardige managed services bedrijven. Bekijk onze pers kit, inclusief: product screenshots en andere elementen: http://now.avg.com/avg-2016-business-edition-press-kit ### Over AVG Technologies (NYSE: AVG) AVG is het internetbeveiligingsbedrijf dat toonaangevende software en diensten levert voor het beveiligen van apparaten, gegevens en mensen. Maandelijks wordt de prijswinnende technologie van AVG geleverd aan meer dan 200 miljoen actieve gebruikers over de hele wereld. De Consumer-portfolio van AVG bevat internetbeveiliging, optimalisatie van prestaties en privacy- en identiteitsbeveiliging voor mobiele apparaten en desktops. De AVG Business portfolio, die wordt geleverd door Managed Service Providers, VAR's en resellers, biedt IT-administratie, controle en rapportage, geïntegreerde beveiliging en beheer van mobiele apparaten, functies die de bedrijfsvoering vereenvoudigen en de bedrijven beveiligen. Alle handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. www.avg.com Contactpersonen: Zoe Kine Tel: +1 415-694-3654 Email: zoe.kine@avg.com Zena Martin Tel: +44 7496 638 342 Email: zena.martin@avg.com nl.marketing@avg.com Informatie voor de pers: http://now.avg.com Blijf op de hoogte met AVG Twitter: https://twitter.com/avgbusiness Facebook: https://www.facebook.com/AVG LinkedIn: https://www.linkedin.com/grp/home?gid=2719797 Blogs: http://now.avg.com/ YouTube: https://www.youtube.com/user/officialAVG AMSTERDAM – 30 September 2015
 • 150828 AVG 2016 Business Edition 2016_global press announcement_FINAL_...

Gratis upgrade naar de nieuwe Business Software Suite 2016

AVG® Technologies N.V. (NYSE: AVG), the online security company™ voor meer dan 200 miljoen actieve gebruikers per maand, kondigde vandaag de release van de 2016 Business Edition software suite met nieuwe versies van de AVG AntiVirus Business Edition en AVG Internet Security Business Edition producten aan. De 2016-suite, centraal in de uitgebreide security strategie voor het bedrijfsleven, biedt een alomvattende beveiliging voor channel partners en kleine tot middelgrote bedrijven (MKB) ter verdediging tegen malware en online bedreigingen.

De wereldwijd verkrijgbare producten zijn onder andere voorzien van een gratis remote management console die bedrijven een gemakkelijke en efficiënte toegang op afstand biedt voor het beheren van alle systemen op een netwerk. Technische ondersteuning is ook inbegrepen zonder kosten.

“De release van vandaag van onze belangrijkste AntiVirus en Internet Security-producten voor het bedrijfsleven biedt nieuwe en geavanceerde cyberbeveiliging en we zijn verheugd om deze ter beschikking te stellen aan ons kanaal en kleine tot middelgrote bedrijven over de hele wereld”, zegt Joanna Brace, VP Marketing en Product Marketing, AVG Business. “Online security is de kern van onze expertise en het is een fundamentele voorwaarde voor zakelijke groei en succes in de “connected world” van vandaag. Met de release van deze kritische beveiligingsoplossingen, tonen we opnieuw onze toonaangevende online security leadership en toewijding aan onze klanten.”

Het nieuws van vandaag, gekoppeld aan twee industrie initiatieven van de European Cyber Security Month en de National Cyber Security Awareness Month, onderstreept AVG’s leiderschap in de online beveiliging en de sterke betrokkenheid bij het beschermen van apparaten, data en mensen op het werk en thuis. Ter ondersteuning van deze initiatieven kunnen channel partners gratis upgrades ontvangen naar de Business Edition 2016 bij verlengingen van bestaande licenties. AVG Business biedt ook IT beveiligingswebinars voor het MKB en uitgebreide reseller kits voor partners.

Kenmerken van de nieuwe Business Edition 2016 upgrade zijn:

 • Nieuwe Scan Engine: Scant sneller en slimmer met cloud-gebaseerde detectie technologie

De Scan Engine 2016 implementeert meest geavanceerde AVG algoritme, een betere bescherming en kortere scantijden. Het is ook voorzien van de nieuwe cloud-gebaseerde detectie technologieën die de meerderheid van de AVG’s 200 miljoen endpoints gebruiken voor het snel herkennen van nieuwe en opkomende bedreigingen en biedt virusupdates bijna real-time.

 • Nieuwe Real-Time Outbreak Detection: Gebruikt ‘crowd intelligence technology’ voor een betere bescherming
 • Nieuwe Artificial Intelligence Detection: maakt gebruik van geavanceerde intelligentie om bedreigingen te identificeren

Geavanceerde Artificial Intelligence is toegevoegd om proactief nieuwe bedreigingen te identificeren in real-time voordat ons AVG VirusLab team de bedreigingen heeft gecatalogiseerd.

 • Online Shield: Gebruikt de Cloud ter bescherming tegen de hedendaagse bedreigingen

De Online Shield 2016 levert, vandaag de dag, de beste actuele cloud-gebaseerde detectie om sneller onveilige downloads te identificeren.

 • Data Safe: Beschermt de meest waardevolle bedrijfsgegevens

Data Safe zorgt ervoor dat bedrijven wachtwoord beveiligde virtuele schijven op hun systeem kunnen maken om mappen, bestanden en data in het algemeen veilig versleuteld op te slaan.

 • File Shredder: Verwijdert gegevens veilig

Industry-compliant File Shredder verwijdert gegevens veilig om te voorkomen dat deze onbedoeld teruggehaald kunnen worden.

De AVG AntiVirus Business Edition en de AVG Internet Security Business Edition zijn nu beschikbaar.

Channel partners kunnen deze direct via hun account managers aanvragen en/of kunnen onze uitgebreide reseller kits downloaden op onze Resellerscentrum: https://secure.avg.com/rc-login
MKB kan deze producten kopen bij de AVG.com website: http://www.avg.com/business-security


AVG Business Portfolio

AVG Business portfolio omvat AVG Business CloudCare™, een gratis cloud-based beheerplatform die channel partners de mogelijkheid biedt voor het makkelijk implementeren en beheren van diensten zoals antivirus, content filtering, online back-up en email security services voor hun klanten, met behulp van gecentraliseerd en zeer aanpasbaar beleid; AVG Business Edition 2016, een suite van software-oplossingen die AVG AntiVirus Business Edition en AVG Internet Security Business Edition bevat en uitgebreide beveiliging voor channel partners en het MKB biedt; AVG Business Managed Workplace, een uitgebreide remote monitoring en management (RMM) platform met geïntegreerde premium remote control voor channel partners en hun klanten; en AVG Business Secure Sign-On, de next-generation mobile device management service.

AVG’s sterke IT-beveiliging heritage complementeert haar bewezen kracht (ondersteund door een wereldwijd netwerk van meer dan 10.000 partners) als een RMM provider en partner om kleinere IT-bedrijven en MSP’s te helpen bij de overgang naar, en ze helpen te bloeien tot volwaardige managed services bedrijven.

Bekijk onze pers kit, inclusief: product screenshots en andere elementen:
http://now.avg.com/avg-2016-business-edition-press-kit

###

Over AVG Technologies (NYSE: AVG)

AVG is het internetbeveiligingsbedrijf dat toonaangevende software en diensten levert voor het beveiligen van apparaten, gegevens en mensen. Maandelijks wordt de prijswinnende technologie van AVG geleverd aan meer dan 200 miljoen actieve gebruikers over de hele wereld. De Consumer-portfolio van AVG bevat internetbeveiliging, optimalisatie van prestaties en privacy- en identiteitsbeveiliging voor mobiele apparaten en desktops. De AVG Business portfolio, die wordt geleverd door Managed Service Providers, VAR’s en resellers, biedt IT-administratie, controle en rapportage, geïntegreerde beveiliging en beheer van mobiele apparaten, functies die de bedrijfsvoering vereenvoudigen en de bedrijven beveiligen.

Alle handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

www.avg.com

Contactpersonen:

Zoe Kine
Tel: +1 415-694-3654
Email: zoe.kine@avg.com

Zena Martin
Tel: +44 7496 638 342
Email: zena.martin@avg.com

nl.marketing@avg.com

Informatie voor de pers: http://now.avg.com

Blijf op de hoogte met AVG

Twitter: https://twitter.com/avgbusiness
Facebook: https://www.facebook.com/AVG
LinkedIn: https://www.linkedin.com/grp/home?gid=2719797
Blogs: http://now.avg.com/
YouTube: https://www.youtube.com/user/officialAVG

Over AVG Business - Norman Data Defense Systems B.V.

AVG past de structuur van haar bedrijf en de opbouw van haar portfolio aan de behoeften van klanten aan. De consumentenafdeling van AVG richt zich op de beveiliging, prestaties en privacy van digitale apparaten voor personen en gezinnen, terwijl Location Labs de mobiele beveiliging en de beveiligingsservices van AVG verder uitbreidt. AVG Business beschikt over beveiligings- en beheerplatformen in de cloud, naast producten en services die zijn ontworpen voor de beveiliging van kleine bedrijven - terwijl Norman zorgt voor de komst van nog meer producten en services voor bedrijven.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top