vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / B.v.d.A. Camper- fietsreizen B.V.: We zijn er bijna, maar wel per fiets
B.v.d.A. Camper- fietsreizen B.V.: We zijn er bijna, maar wel per fiets

B.v.d.A. Camper- fietsreizen B.V.: We zijn er bijna, maar wel per fiets

  • Nederland
  • Camper-fietsreizen maakt u attent op het reisprogramma voor 2016 waarbij kamperen en fietsen wordt gecombineerd met bezoeken aan allerlei interessante locaties.
  • B.v.d.A. Camper- fietsreizen B.V.
  • camperfietsreizen.nl
  • camperfietsreizen@gmail.com
  • doelgroep zijn de babyboomers die al veel gereisd hebben en meer voor de saamhorigheid en gezelligheid met vakantie gaan.

“WE ZIJN ER BIJNA, MAAR WEL PER FIETS”

heeft u ook zo genoten van de omroep MAX TV hit serie “we zijn er bijna”dan is het reisprogramma van Camper-fietsreizen een absolute aanrader voor uw vakantie in het komend jaar.

Door de evenwichtige opzet van de reizen verplaatst u zich om de drie á vier dagen met uw caravan of camper van camping naar camping. Vanaf de campings gaat u per fiets naar diversen interessante locaties zoals kastelen kerken natuurparken of centra van aansprekende steden veelal vergezelt door een Nederlands sprekende gids. Maar ook een mooie fietsroute in de omgeving van een camping laat u van dichtbij kennis maken van het land waarin u zich bevind.

Van tijd tot tijd een lunch of diner of een gezamenlijke activiteit zorgt voor een onvergetelijke gezellige sfeer in de reisgroep en is een basis voor nieuwe vriendschappen.

De reizen zijn geschikt voor zowel caravans als campers en een normale gezonde conditie is voldoende om deel te nemen aan de fietstochten.

Met een prijsstelling van minder dan 800 euro per equipe van twee personen voor een periode van 15 dagen is een keertje een kampeer groepsreis proberen geen financieel avontuur.

Camper-fietsreizen verzorgt in 2016 drie reizen t.w. Tsjechië, Polen/Tsjechië en Polen- noord.

Voor nadere informatie kunt u terecht op de website camperfietsreizen.nl  daar treft u per reis de programma’s aan en kunt u doorklikken naar een inschrijvingsformulier.

Over camperfietsreizen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top