zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Persbericht van de Dag / Baden in luxe en rust met BASWA Phon
Baden in luxe en rust met BASWA Phon

Baden in luxe en rust met BASWA Phon

  • Belgie
  • Hotels uit het luxesegment investeren in een aangename wellnessruimte en zwembad waar hun gasten heerlijk kunnen ontspannen na een drukke dag in de stad. Waar de kamers moeten voldoen aan hoge eisen op het gebied van geluidsisolatie, is in het zwembad en de wellnessruimte geluidsdemping van groot belang.
  • 3
  • Sonogamma
  • www.sonogamma.com
  • info@sonogamma.com

Hotels uit het luxesegment trachten zich steeds vaker te onderscheiden met de inrichting van een stijlvolle en aangename wellnessruimte en bijhorend zwembad waar het fijn vertoeven is. Voor vele gasten is deze ruimte een oase van rust, waarbij een ontspannen duik of een weldoende massage het perfecte medicijn is na een drukke dag in de stad.

Om bezoekers een weldadig gevoel van luxe en ontspanning te bieden is een aangenaam akoestisch klimaat van groot belang. Waar de kamers moeten voldoen aan hoge eisen op het gebied van geluidsisolatie, is in het zwembad en de wellnessruimte geluidsdemping van groot belang. Dankzij de akoestische BASWA Phon marmerzandpleister kan men ook in deze ruimtes een aangename akoestiek bekomen zonder te moeten inboeten aan esthetiek.

Het akoestisch BASWA Phon systeem met het uitzicht van traditioneel stucwerk dat op ambachtelijke wijze wordt geplaatst en afgewerkt door erkende plaatsers, kan perfect gecombineerd worden met regulier stucwerk, waardoor men één uniform en strak geheel kan creëren. Het akoestisch systeem leent zich bovendien voor gebogen toepassingen en is dankzij de behandeling met het kleurloze impregneermiddel BASWA Protect volledig waterafstotend wat het uitermate geschikt maakt voor toepassingen in warme en vochtige ruimtes.

Het microporeus geluidsabsorberend en gelijkmatig verouderend stucwerk is onzichtbaar en schept de privacy en intimiteit waarop de gasten van 5-sterrenhotels zo gesteld zijn en maakt van elke wellnessruimte een plek waar men zowel lichamelijk als mentaal kan herbronnen.

Over Sonogamma

Sonogamma levert hoogwaardige producten en akoestische oplossingen voor een optimaal comfort op maat van elk project. Onze producten en oplossingen staan garant voor een geslaagde akoestiek.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top