maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bag for more
Bag for more

Bag for more

  • Nederland
  • Modebedrijf maakt in het kader van haar 175-jarig bestaan een speciale draagtas voor goede doelen.
  • 2015-04-01 09.21.57
  • Bertram, house of special brands
  • www.bertrammode.nl
  • info@bertrammode.nl
  • 2015-04-01 09.22.30

“ Bag for more ”

Bertram, house of special brands, bestaat dit jaar 175 jaar (sinds 1840). In het kader van dit jubileumjaar en de naderende wijzigingen voor plastic draagtassen (vanaf 1 januari 2016 niet meer gratis), brengen wij i.s.m. 5 Goede Doelen organisaties een papieren draagtas uit met de tekst “Bag for more”.

Wij vragen middels deze papieren draagtas niet  de aandacht voor onze winkels, maar  willen de aandacht vooral legen op goede doelen.

In de draagtassen, die elke kopende klant meekrijgt, zit een inlegvel met informatie over een goed doel. De Goede doelen organisaties, bestaande uit: Cordaid, Edukans, Nationaal MS fonds, The Hunger Project en World Servants hebben ieder op hun eigen manier invulling gegeven aan dit initiatief.

De kosten zijn volledig voor rekening van Bertram. Bertram hoopt op deze wijze een bijdrage te kunnen geven aan de bekendheid van deze organisaties en het goede werk dat zij doen op deze wijze ook te steunen.  In de loop van dit jaar  zal Bertram dit initiatief nog met enige regelmaat  ondersteunen in haar etalages in haar vestigingen in Assen en Haren en via de social media.

Over Herre van Goor

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top