dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ballast Nedam dient verzoek tot arbitrage in
Ballast Nedam dient verzoek tot arbitrage in

Ballast Nedam dient verzoek tot arbitrage in

  • Nederland
  • Ballast Nedam heeft een verzoek tot arbitrage ingediend bij het International Court of Arbitration (ICC) over een claim van bijna 50 miljoen US dollar tegen zijn opdrachtgever Staatsolie Maatschappij Suriname.
  • Ballast Nedam N.V.
  • http://www.ballast-nedam.nl
  • pr@ballast-nedam.nl
  • http://www.ballast-nedam.nl/

De claim is in 2012 en daarna ontstaan naar aanleiding van vertraging en verstoring van het project, waarvoor Ballast Nedam de opdrachtgever verantwoordelijk houdt. Het werk omvatte het leveren en installeren van stalen heipalen en civiele werkzaamheden voor de uitbreiding van de Tout Lui Faut olieraffinaderij in Paramaribo en is in november 2013 succesvol opgeleverd.

Zoals eerder gemeld zijn de partijen in gesprek om tot een minnelijke regeling te komen. Dat heeft tot dusver niet tot overeenstemming geleid. Om die reden heeft Ballast Nedam besloten om conform het contract een formeel verzoek voor ICC-arbitrage in te dienen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top