vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ballast Nedam geselecteerd voor integrale gebiedsontwikkeling Hart van Zuid
Ballast Nedam geselecteerd voor integrale gebiedsontwikkeling Hart van Zuid

Ballast Nedam geselecteerd voor integrale gebiedsontwikkeling Hart van Zuid

  • Nederland
  • Ballast Nedam is geselecteerd voor de integrale gebiedsontwikkeling van Hart van Zuid. Dat heeft de gemeente Rotterdam gisteren besloten. De ontwikkeling van Hart van Zuid - het gebied rondom Ahoy en het winkelcentrum Zuidplein – is ingezet als een integrale gebiedsontwikkeling, waarin ruimtelijke, economische én sociaal-maatschappelijke aspecten samenhangend worden ingevuld. Zo’n opgave is nieuw voor Nederland en vraagt om een model, waarin gemeente en markt al in een vroeg stadium samenwerken en die samenwerking langdurig voortzetten.
  • Ballast Nedam N.V.
  • http://www.ballast-nedam.nl
  • pr@ballast-nedam.nl
  • http://www.ballast-nedam.nl

In een concurrentiegerichte dialoog heeft de gemeente Rotterdam gezocht naar de marktpartij, die zoveel mogelijk maatschappelijke meerwaarde kan bieden, binnen de gestelde randvoorwaarden. Het plan van Ballast Nedam is uitgekozen omdat het kwalitatief de beste aanknopingspunten biedt voor een toekomstbestendige ontwikkeling van Hart van Zuid. De komende twee jaar zullen in het teken staan van verdere uitwerking van de plannen, die in een periode van ruim 20 jaar worden uitgevoerd.

In een gezamenlijke persbijeenkomst aanstaande vrijdag zullen de gemeente Rotterdam en Ballast Nedam de vernieuwende wijze van samenwerking nader toelichten en de geformuleerde visie op het gebied op hoofdlijnen presenteren.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top