dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ballast Nedam start verkoopproces Ballast Nedam Offshore
Ballast Nedam start verkoopproces Ballast Nedam Offshore

Ballast Nedam start verkoopproces Ballast Nedam Offshore

  • Nederland
  • Ballast Nedam heeft een verkoopproces in gang gezet voor de verkoop van de business unit Ballast Nedam Offshore met de bedoeling om op korte termijn een transactie af te sluiten.De verkoop van Ballast Nedam Offshore is een uitbreiding op het programma van desinvesteringen, dat Ballast Nedam in februari heeft aangekondigd ter versterking van de financiële positie.
  • Ballast Nedam N.V.
  • http://www.ballast-nedam.nl
  • pr@ballast-nedam.nl
  • http://www.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam Offshore heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de nog jonge offshore-windindustrie. Het bedrijf biedt kostenefficiënte funderingen voor offshore windparken, door diensten aan te bieden voor ontwerp, inkoop, bouw en installatie (engineering, procurement, contracting and installation: EPCI). Vanaf zijn betrokkenheid bij het ontwerp en de bouw van het eerste Nederlandse offshore windpark Egmond aan Zee in 2006, heeft Ballast Nedam Offshore positief aan de resultaten bijgedragen.

Het verkoopproces wordt begeleid door NIBC. De voorgenomen transactie bestaat uit Ballast Nedam Offshore B.V., de staf van de EPCI-diensten en het Heavy Lift Vessel Svanen. De inspectie- en onderhoudsactiviteiten voor operationele windparken maken geen deel uit van de transactie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top