vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM: Brabantse sportverenigingen gaan verduurzamen
BAM: Brabantse sportverenigingen gaan verduurzamen

BAM: Brabantse sportverenigingen gaan verduurzamen

  • Nederland
  • Overeenkomst Green Liz De kosten van gas- en elektriciteitsverbruik drukken vaak behoorlijk op de begroting van sportverenigingen. Door duurzaam te ondernemen valt op dit thema letterlijk en figuurlijk winst te behalen. Zo wordt er ook een positieve bijdrage geleverd aan een beter milieu. De provinciale sportkoepel Sportservice Noord-Brabant en Green Liz gaan Brabantse sportverenigingen helpen om dit te realiseren. De partijen hebben hun samenwerking vastgelegd in een overeenkomst.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/brabantse-sportverenigingen-gaan-verduurzamen

Op dinsdag 4 februari ondertekenden Sandra Heerius (directeur Sportservice Noord-Brabant), Jeroen Troost (commercieel directeur BAM Utiliteitsbouw) en Peter Smit (directeur Actorion Communicatie) een samenwerkingsovereenkomst. Samen willen ze zoveel mogelijk Brabantse sportverenigingen helpen bij het terugdringen van de energierekening en het verduurzamen van hun accommodatie. De eerste verenigingen zijn intussen benaderd.

Green Liz

Green Liz is een innovatief concept dat volledig is gericht op het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed, zoals gemeentehuizen, sportaccommodaties, theaters en scholen. De initiatiefnemers van Green Liz zijn BAM Utiliteitsbouw en Actorion Communicatie.

Via deelname aan Green Liz kunnen sportverenigingen hun gebouwen budgettair neutraal verduurzamen. Ze financieren de verduurzaming met de besparingen die op de energielasten worden bereikt via het gebruik van ledverlichting, isolatiemateriaal en zonnepanelen. Alleen al op financiële gronden is deelname aan Green Liz meer dan de moeite waard. Maar het verduurzamen van vastgoed betekent ook dat een bijdrage wordt geleverd aan een beter milieu.

Sportservice Noord-Brabant

‘Op deze manier helpen wij sportverenigingen niet alleen een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Wij willen sportverenigingen ook structureel versterken’, aldus Sandra Heerius. ‘Dit willen wij doen door te helpen bij het genereren van inkomsten en het verlagen van de kosten van exploitatie en beheer. Green Liz biedt hiervoor een aantrekkelijk totaalpakket aan.’

Momenteel zijn de betrokken partijen druk bezig met het in kaart brengen van geschikte accommodaties. Geïnteresseerde partijen mogen zich melden bij Sportservice Noord-Brabant.

Nadere informatie: Peter Smit, (026) 443 82 87.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top