dinsdag, maart 31, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM Clough levert LNG-platform op in Australië
BAM Clough levert LNG-platform op in Australië

BAM Clough levert LNG-platform op in Australië

  • Internationale
  • BAM International, de werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep die buiten Europa bouwprojecten uitvoert, heeft – samen met de Australische partner Clough – het overslagplatform voor het Ichthys LNG-project bij Darwin, Noord-Australië, opgeleverd aan opdrachtgever JKC Australia LNG. BAM Infraconsult heeft het ontwerp van het overslagplatform verzorgd.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-clough-levert-lng-platform-op-in-australie?vnc=1517d6c6239a1289466acacd96382d20&vnp=1

Het platform maakt deel uit van het INPEX LNG-project dat in Darwin wordt ontwikkeld. Het overslagplatform (Module Offloading Facility) wordt gebruikt om grote modules te lossen waarmee de Ichthys LNG-fabriek wordt opgebouwd.

Momenteel bouw de BAM Clough-joint venture nog aan de grote overslagsteiger voor LNG-schepen, dat naar verwachting volgens schema aan het eind van het jaar wordt opgeleverd.

De BAM Clough-joint venture is een 50/50-samenwerkingsverband tussen BAM International bv en het Australische Clough Limited. De joint venture is opgericht in 1964 en heeft onlangs het vijftiende project toegevoegd aan een reeks van grote steigerprojecten voor de olie- en gassector in de regio Australië.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top