dinsdag, november 13, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM: Feestelijke start bouw Sontbrug
BAM: Feestelijke start bouw Sontbrug

BAM: Feestelijke start bouw Sontbrug

  • Nederland
  • Woensdag 12 maart vindt om 13.15 uur door wethouder Joost van Keulen en regiodirecteur BAM Jan van der Meer de feestelijke start plaats van de bouw van de Sontbrug. Speciaal voor deze gebeurtenis vaart een pontje over het Winschoterdiep en meert aan op de plek waar de brug komt.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/feestelijke-start-bouw-sontbrug

De Sontbrug is onderdeel van het Sontwegtracé. Dit tracé beslaat het gebied van de kruising Europaweg/Sontweg tot aan de rotonde naar de Oostelijke Ringweg. De Sontbrug verbindt de Bornholmstraat met de Sint Petersburgweg. Met de komst van het Sontwegtracé komt er een rechtstreekse verbinding van Meerstad met hartje Groningen.

De brug zal in het najaar van 2015 klaar zijn. De brug krijgt een doorvaarthoogte van 3,80 meter en een doorvaartbreedte van 18 meter. Op de brug komen twee rijstroken voor het autoverkeer, een busstrook richting stad en aan de noordkant een fietspad voor twee richtingen en een voetpad. De Sontweg en de Sint Petersburgweg krijgen ook een nieuw profiel. Zo krijgt de Sontweg busbanen in beide richtingen en de Sint Petersburgweg een busbaan de stad uit.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top