donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM Infratechniek bouwt vier de-icing silo’s op Schiphol
BAM Infratechniek bouwt vier de-icing silo’s op Schiphol

BAM Infratechniek bouwt vier de-icing silo’s op Schiphol

  • Nederland
  • BAM Infratechniek Midden-West heeft van Schiphol Group opdracht gekregen de de-icing faciliteiten op Schiphol uit te breiden van twee naar zes opvanginstallaties.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-infratechniek-bouwt-vier-de-icing-silos-op-schiphol?vnc=8-XoslDnYhVlhL4X-VFzmyFoDC4RHfkvAPm0tDUmDh4&vnp=1

Het betreft het ontwerp, de bouw en het onderhoud van vier opvanginstallaties voor de-icing. Voor de fundering worden per tank 293 palen aangebracht. Er worden vloeren aangebracht voor de tanks, inclusief een pompput. Verder bestaat het werk uit het aanbrengen van silowanden, afsluiterputten en spankappen.

De werkzaamheden zijn inmiddels gestart en worden uitgevoerd binnen de normale bedrijfsvoering van Schiphol, waarbij het vliegverkeer geen hinder mag ondervinden. BAM Infra Asset Management is bij alle fasen van het project betrokken en streeft op basis van de wensen en eisen van Schiphol, vanuit een integrale aanpak, naar een optimale Total Cost of Ownership (TCO). Eind oktober vindt oplevering van het project plaats.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top