vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM International verwerft opdracht ontwerp en bouw LNG-terminal in Jordanië
BAM International verwerft opdracht ontwerp en bouw LNG-terminal in Jordanië

BAM International verwerft opdracht ontwerp en bouw LNG-terminal in Jordanië

  • Internationale
  • Aqaba Development Corporation (ADC) heeft BAM International, de werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep die actief is in landen buiten Europa, opdracht verleend voor het ontwerp en de bouw van Aqaba New Liquefied Natural Gas (LNG) terminal, achttien kilometer ten zuiden van Aqaba. De contractsom bedraagt circa € 47 miljoen. Het project omvat het ontwerp en de bouw van een LNG-steiger met afmeerfaciliteit, alsmede alle installatietechnische, engineering- en leidingwerkzaamheden. BAM International zal het project met de lokale joint-venturepartner MAG Engineering & Contracting Co. realiseren in een periode van vijftien maanden. Het bouwkundig ontwerp wordt verzorgd door het waterbouwkundig ingenieursbureau van BAM.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-international-verwerft-opdracht-ontwerp-en-bouw-lng-terminal-in-jordanie

De LNG-terminal maakt deel uit van de plannen van ADC voor Aqaba ‘s Energy Ports. In opdracht van de Jordaanse overheid ontwikkelt ADC de brandstofoverslagfaciliteiten om de energieproductie te garanderen door een constante toevoer van brandstoffen, zoals olie, LNG en LPG.

BAM heeft onlangs de uitbreiding van Aqaba Container Terminal (voor APMT en ADC), net ten noorden van de nieuwe LNG-terminal, voltooid. Deze terminal vormt een belangrijke stap in de verdere economische belangrijke ontwikkeling van Jordanië. Verder zuidelijk bouwt BAM momenteel de kademuur (gereed begin 2014) voor het Aqaba New Port-project, waarmee – in lijn met het economisch masterplan van het land – een tweede haven tot stand komt.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top