vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM is voorkeursaanbieder voor pps-programma Ierse scholen
BAM is voorkeursaanbieder voor pps-programma Ierse scholen

BAM is voorkeursaanbieder voor pps-programma Ierse scholen

  • Internationale
  • De joint venture BAM PPP PGGM Infrastructure Coöperatie is door de Ierse overheid (namelijk door het Department of Education and Skills en door de National Development Finance Agency) geselecteerd om vier nieuwe scholen voor vervolgonderwijs te bouwen in de Ierse graafschappen Tipperary, Cork, Clare en Louth (onder voorbehoud van toekenning van de bouwvergunningen).
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-is-voorkeursaanbieder-voor-pps-programma-ierse-scholen?vnc=1517d6c6239a1289466acacd96382d20&vnp=1

BAM is verantwoordelijk voor het detailontwerp, de bouw, de financiering, het onderhoud en de exploitatie van de vier nieuwe vervangende scholen voor middelbaar en hoger onderwijs. Deze scholen verrijzen op buitenstedelijke locaties en hebben gezamenlijk een capaciteit van 2.950 leerlingen.

Het streven is de laatste contractonderhandelingen (‘financial close’) in het vierde kwartaal 2014 af te ronden. BAM zal de scholen begin 2016 opleveren, waarna een concessieperiode start van 25 jaar waarin BAM zowel de bouwkundige als huishoudelijke facilitaire diensten zal verzorgen.

BAM liet zich onder meer adviseren door Quayle Munro (financieel) en Arthur Cox (juridisch).

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top