zondag, augustus 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM: Oplevering 27 woningen ‘De Groene Habitat’ in Amsterdam Noord
BAM: Oplevering 27 woningen ‘De Groene Habitat’ in Amsterdam Noord

BAM: Oplevering 27 woningen ‘De Groene Habitat’ in Amsterdam Noord

  • Nederland
  • In de wijk Elzenhangen-Noord, onderdeel van het nieuwe Centrum van Amsterdam Noord (CAN-gebied), is BAM Woningbouw gestart met het opleveren van 27 woningen van het project ‘De Groene Habitat’. De eerste bewoners kregen op feestelijke wijze een symbolische sleutel uitgereikt van adjunct-directeur A. Nijland van BAM Woningbouw Amsterdam.
  • BAM
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/oplevering-27-woningen-de-groene-habitat-in-amsterdam-noord

In opdracht van ontwikkelaar Blauwhoed zijn 27 woningen gerealiseerd in twee blokken aan weerzijden van de A. Moenstraat. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

OpleveringHans Wiersma, projectleider BAM Woningbouw: ‘De ruime eengezinswoningen met grote tuinen zijn uniek binnen de ring in Amsterdam. Daarnaast zorgt de Noord-Zuidlijn, op loopafstand van de woningen, in de toekomst voor een ultrasnelle verbinding met de binnenstad. Het is een plek om jaloers op te zijn’.

Wilt u meer informatie over de wijk Elzenhagen en de nieuwbouwprojecten die daar worden gerealiseerd, kijk dan op http://www.centrumamsterdamnoord.nl/.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top