vrijdag, oktober 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM opnieuw succesvol in Denemarken
BAM opnieuw succesvol in Denemarken

BAM opnieuw succesvol in Denemarken

  • Internationale
  • De Technische Universiteit van Denemarken (DTU) heeft BAM Danmark opdracht verleend voor de bouw van een nieuw biotechnologisch onderzoekscentrum dat onderdak zal bieden aan DTU Biosustain - Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability. Met de bouw is een contractsom gemoeid van ruim € 27 miljoen. BAM zal het gebouw naar verwachting in juli 2016 voltooien.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-opnieuw-succesvol-in-denemarken?vnc=1517d6c6239a1289466acacd96382d20&vnp=0

Het onderzoekscentrum omvat 12.000 vierkante meter over zes verdiepingen en vormt het hoogste gebouw op de campus van DTU in Kongens Lyngby, vijftien kilometer ten noorden van Kopenhagen. Het gebouw is ontworpen door het architectenbureau Vilhelm Lauritzen Arkitekter in samenwerking met raadgevend-ingenieurbureau MOE A/S. Het centrum krijgt de beschikking over geavanceerde laboratoria voor biotechnologisch onderzoek, alsmede over vergader- en kantoorfaciliteiten.

DTU heeft BAM Danmark gecontracteerd op basis van de economisch meest voordelige aanbieding, met hoge scores voor onder meer projectorganisatie en procesmanagement. DTU ontwikkelt meer dan twintig projecten op Lyngby Campus, om daarmee de wereldwijde reputatie van de universiteit als kennis-, educatie- en onderzoeksinstituut te versterken.

Het betreft de tweede opdracht voor BAM Danmark, dat begin 2014 is opgericht om de mogelijkheden te verkennen die de Deense utiliteitsbouwmarkt aan de Groep biedt. In augustus 2014 verwierf BAM Danmark – eveneens voor DTU – opdracht voor het nieuwe kantoor 345C voor onderzoekers van DTU Nanotech van de Faculteit van Micro- en Nanotechnologie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top