dinsdag, januari 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM start The Student Hotel in Eindhoven
BAM start The Student Hotel in Eindhoven

BAM start The Student Hotel in Eindhoven

  • Nederland
  • BAM Bouw en Techniek regio Zuid start 22 mei met de bouw van The Student Hotel in het door AM Real Estate Development ontwikkelde plan Lichthoven op de locatie Stationsweg/Stationsplein in Eindhoven. De oplevering staat gepland in december 2016, zodat de studenten vanaf begin 2017 hun intrek kunnen nemen in het markante gebouw.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-start-the-student-hotel-in-eindhoven?position=3&list=ykkytg4sVZ6qp7p9RPE8uhaANG5Z95pwFB5eZaeb5eQ

The Student Hotel wordt 75 meter hoog en zal 25 verdiepingen met in totaal 400 wooneenheden omvatten. In de plint (begane grond tot en met de tweede verdieping) komen een café-restaurant, fitnesscentrum, studie- en workshopruimtes, lounges, auditorium en 24 uur per dag bewaking en receptie. Het gebouw is ontworpen door Sarafopoulos Architects in samenwerking met de Architecten Cie., beide uit Amsterdam.

Als tijdelijke eyecatcher van dit project is een groot deel van de bouwschutting door het creatieve jongerenplatform Dynamo en Design Academy Eindhoven voorzien van graffiti. Het overige deel van de bouwschutting wordt, onder leiding van Dynamo, op 8 juni voorzien van ‘pieces’ van internationale graffiti-artiesten. Deze artiesten bezoeken de stad vanwege het graffitifestival, dat op 6 en 7 juni in Eindhoven wordt gehouden.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top