zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bam: Start verkoop woningen Soho District in Utrecht
Bam: Start verkoop woningen Soho District in Utrecht

Bam: Start verkoop woningen Soho District in Utrecht

  • Nederland
  • Zaterdag 24 mei start gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM de verkoop van de woningen uit de tweede fase van Soho District in Utrecht. Het aanbod omvat in totaal 44 woningen in de appartementengebouwen Coventry en Denman. AM houdt die dag van 11.00 uur tot 14.00 uur tevens open huis in dit project in het kader van de Landelijke Nieuwbouwdag. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de bouwplaats aan de Groeneweg in Utrecht.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/start-verkoop-woningen-soho-district-in-utrecht?vnc=pKIf94lliWxR6eica1_NK1Sto1dYQzRoxWnTbmoSLeg&vnp=0

Soho District

Soho District Utrecht is een nieuw woon- en winkelgebied aan de Groeneweg in de wijk Lombok in Utrecht West. Het plan bestaat uit vier gebouwen met in totaal 139 nieuwbouwappartementen, privéparkeerplaatsen op een parkeerdek en diverse winkels, voorzieningen en mogelijk horeca. Op zaterdag 24 mei start de verkoop van de woningen in gebouw Coventry en gebouw Denman. Gebouw Coventry bestaat uit 32 appartementen en ligt aan een winkelplein. Het aanbod bestaat uit drie- en vier-kamerappartementen van 75 m² en 102 m². Op de begane grond van het gebouw wordt een commerciële plint gerealiseerd. Gebouw Denman ligt aan de Oude Rijn en omvat twaalf appartementen. Er zijn twee-, drie-, vier- en vijfkamerappartementen met een woonoppervlakte variërend van 51 m² tot circa 134 m².

De prijzen van de appartementen variëren van € 141.000,- tot € 335.000,- v.o.n. en zijn inclusief privé-parkeerplaats (met uitzondering van de type D2, D3 en D4 appartementen). De bouw van gebouw Archer en Bridle is inmiddels gestart. Hier zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Kijk voor het totale woningaanbod op www.sohodistrict.nl.

Voordelen nieuwbouwwoning

Tijdens deze dag geeft AM woonconsumenten voorlichting over de belangrijkste voordelen van een nieuwbouwwoning. Keuzevrijheid in de indeling en uitvoering van de woning zijn voor veel kopers belangrijke beweegredenen bij hun voorkeur voor een nieuwbouwwoning. Door het vroegtijdig betrekken van de consument bij het ontwerp en de ontwikkeling van de woning en de woonomgeving, kunnen deze optimaal worden afgestemd op de woonwensen van de consument. Een nieuwbouwwoning is bovendien veiliger en heeft door de goede isolatie een aanzienlijk lager energieverbruik dan bestaande woningen. Een ander bijkomend voordeel is dat de woning de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig heeft. Wie zich oriënteert op een nieuwbouwwoning kan voor meer informatie kijken op www.am-nieuwbouwdag.nl.

Vertegenwoordigers van AM en betrokken makelaars zijn zaterdag 24 mei aanwezig om informatie te verstrekken over het plan en vragen te beantwoorden. Daarnaast is uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar en kan een modelwoning worden bezocht. Kijk op www.am-nieuwbouwdag.nl voor een compleet overzicht van de deelnemende projecten.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top