zondag, augustus 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM Techniek aan de slag op Duitse markt
BAM Techniek aan de slag op Duitse markt

BAM Techniek aan de slag op Duitse markt

  • Internationale
  • BAM Techniek (de Nederlandse werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep nv, gespecialiseerd in technische installaties) heeft opdracht verworven voor de realisatie van de sanitaire installaties in een ziekenhuis in Heilbronn, gelegen tussen Frankfurt en Stuttgart. BAM Techniek voert de werkzaamheden uit in samenwerking met BAM Deutschland, dat tevens verantwoordelijk is voor de ruwbouw van het zorgcomplex. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van ruim € 6 miljoen.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-techniek-aan-de-slag-op-duitse-markt

In opdracht van SLK-Kliniken Heilbronn GmbH verzorgt BAM Deutschland de ruwbouw van een nieuw ziekenhuis met een bruto vloeroppervlak van ruim 80.000 m². In het acht verdiepingen tellende gebouw realiseert BAM Techniek alle sanitaire installaties. De werkzaamheden omvatten onder meer de aanleg van 58.000 meter drinkwaterleiding, 15.000 meter rioolwater- en hemelwaterafvoerleiding en de installatie van 800 toiletten, 1.000 wastafels en 400 douches. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart en worden in december 2015 afgerond.

Het is voor BAM Techniek de eerste grote opdracht in Duitsland. De verwerving past in het strategisch beleid van Koninklijke BAM Groep, dat is gericht op het aanbieden van het volledige pakket aan diensten en expertisevelden in elk van de thuismarkten om daarmee overal multidisciplinaire projecten te kunnen realiseren.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top