woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM test Google Glass op bouwplaats
BAM test Google Glass op bouwplaats

BAM test Google Glass op bouwplaats

  • Nederland
  • BAM Utiliteitsbouw werkt op de bouwplaats voor de multifunctionele accommodatie Musa Katendrecht in Rotterdam met een eerste versie van een eigen Google Glass app. In samenwerking met AppStudio.nl worden praktische bouwtoepassingen ontwikkelt en uitvoerig getest.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-test-google-glass-op-bouwplaats?vnc=wysxPBZ5-Ig_C-7jrRbISIGeYwiYUJVYCX3p4IAnKes&vnp=1

De BAM Google Glass app toont onder meer werkinstructies, inclusief maten en tekeningen. Bij plaatsing van bijvoorbeeld een raamkozijn op een van de verdiepingen nemen bouwplaatsmedewerkers nu nog acht tot tien pagina’s werkinstructies op papier mee. Ook komt het regelmatig voor dat men om informatie te verifiëren nogmaals terug moet naar de bouwkeet. Toepassing van Google Glass bespaart tijd, omdat gebruikers alle informatie ter plekke kunnen opvragen met behulp van de app. Er zijn zo minder handelingen nodig om zaken te controleren en de kans op fouten wordt kleiner.

BAM Utiliteitsbouw en Appstudio.nl zien vele mogelijkheden om met de Google Glass app het werk op bouwplaatsen veiliger, efficiënter en makkelijker te maken. Met de reacties van de eerste gebruikers gaan BAM Utiliteitsbouw en Appstudio.nl de toepassingen van Google Glass uitbreiden en ontwikkelen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top