vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM verkoopt Belgische waterzuiveringsactiviteiten aan CMI
BAM verkoopt Belgische waterzuiveringsactiviteiten aan CMI

BAM verkoopt Belgische waterzuiveringsactiviteiten aan CMI

  • Belgie
  • Koninklijke BAM Groep nv heeft met CMI Groupe te Seraing, België, overeenstemming bereikt over de verkoop van de Waalse dochteronderneming Balteau sa.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-verkoopt-belgische-waterzuiveringsactiviteiten-aan-cmi?vnc=1517d6c6239a1289466acacd96382d20&vnp=0

Balteau sa is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van elektromechanische installaties voor het zuiveren, behandelen en pompen van water. De onderneming is opgericht in 1978 en maakte sinds 2005 deel uit van BAM. Balteau realiseert met ruim honderd medewerkers een jaaromzet van circa € 30 miljoen.

BAM ziet onvoldoende mogelijkheden om de activiteiten van Balteau op de Waalse markt verder uit te bouwen en acht de toegevoegde waarde van dit specialisme binnen de onderneming beperkt. De transactie past binnen de recentelijk door BAM aangekondigde stroomlijning van de organisatiestructuur.

CMI (Cockerill Maintenance & Ingénierie) ontwerpt, moderniseert en onderhoudt uitrustingen voor energie, defensie, de staalindustrie en de industrie in het algemeen. De internationale spreiding van CMI Group ondersteunt de verdere groei van Balteaus activiteiten.

De transactie heeft geen betrekking op de elektrotechnische activiteiten van BAM in België, die worden uitgevoerd onder de naam Balteau ie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top