vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM verwerft in combinatie omvangrijke opdracht voor kade in Australië
BAM verwerft in combinatie omvangrijke opdracht voor kade in Australië

BAM verwerft in combinatie omvangrijke opdracht voor kade in Australië

  • Internationale
  • BAM International bv heeft in combinatie met de Australische partner Clough opdracht verworven van Fortescue Metals Group (FMG) voor ontwerp en bouw van een vijfde overslagsteiger voor ijzererts (AP5) bij Anderson Point Facility in Port Hedland, West-Australië.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-verwerft-in-combinatie-omvangrijke-opdracht-voor-kade-in-australie

Het project omvat ontwerp en bouw van een kade over een lengte van 306 meter voor een mobiele laadinstallatie, zeven stootblokken, alsook levering en installatie van de transportbanden.

BAM Clough is inmiddels begonnen met de engineering. Inkoop en projectvoorbereiding gaan deze maand van start. BAM Clough start naar verwachting in mei 2014 met de bouw om het project begin 2015 te voltooien.

BAM Clough is een 50/50 joint venture tussen BAM International en Clough Ltd, opgericht in 1964. Dit jaar viert de joint venture vijftig jaar succesvolle samenwerking. In die periode heeft BAM Clough met succes bijna vijftien grote steiger en waterbouwprojecten tot stand gebracht in geheel Australië en Papoea-Nieuw-Guinea. Projecten in uitvoering betreffen een LNG-overslagsteiger voor Chevron in Wheatstone’s, alsook de Ichthys-steiger met overslagplatform voor INPEX. Recentelijk is aan ExxonMobil de PNG/LNG-steiger opgeleverd.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top