dinsdag, juni 22, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / BAM verwerft opdracht renovatie en uitbreiding Kilimanjaro Airport in Tanzania
BAM verwerft opdracht renovatie en uitbreiding Kilimanjaro Airport in Tanzania

BAM verwerft opdracht renovatie en uitbreiding Kilimanjaro Airport in Tanzania

  • Anderen
  • BAM International heeft opdracht verworven voor renovatie en uitbreiding van Kilimanjaro International Airport (KIA), gelegen tussen Moshi en Arusha in het noorden van Tanzania. BAM verwacht het design-and-construct-project, met een contractwaarde van ruim € 37 miljoen, in juli 2016 op te leveren aan Kilimanjaro Airports Development Company (KADCO).
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-verwerft-opdracht-renovatie-en-uitbreiding-kilimanjaro-airport-in-tanzania?position=0&list=I1vA8mpzFeLa_tfEvswHdnAxTM717F75XXrspOrb8_M

Het project omvat de renovatie van de luchthaventerminal (gebouwd in 1971), de aanleg van een parallelle taxibaan, de uitbreiding van het huidige platform en taxibanen, herstelwerkzaamheden aan de startbaan en drainage- en rioleringswerkzaamheden. BAM brengt tevens nieuwe verlichting aan op het platform van het vliegveld.

Het project word deels gefinancierd uit Nederlandse ontwikkelingsgelden ORIO (Ontwikkelings Relevante Infrastructuur Ontwikkeling). Het resterende bedrag is gegarandeerd met een door een bank verstrekte lening aan de Tanzaniaanse overheid.

Kilimanjaro International Airport is één van de vier internationale vliegvelden van Tanzania en de op één na grootste van het land. De grootste is Julius Nyerere International Airport in Dar es Salaam, waarvoor BAM ook al twee renovatieprojecten heeft uitgevoerd. Momenteel werkt BAM daar aan de bouw van de nieuwe luchthaventerminal 3.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top