donderdag, november 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM verwerft opdracht voor grote onderwijscampus in België
BAM verwerft opdracht voor grote onderwijscampus in België

BAM verwerft opdracht voor grote onderwijscampus in België

  • Belgie
  • Bunnik, 22 mei 2014 - Interbuild nv – werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep nv, actief in Vlaanderen en Brussel voor utiliteitsbouw- en appartementenprojecten – heeft opdracht verworven voor de realisatie en het onderhoud van Campus Beringen. Beringen is, na Hasselt en Genk, de op twee na grootste stad in de provincie Limburg. Interbuild zal de school met een bouwwaarde van bijna € 42 miljoen in 26 maanden realiseren. BAM Facility Management (een dochteronderneming van Interbuild) zal gedurende een periode van dertig jaar het onderhoud van het complex verzorgen. De jaarlijkse onderhoudsvergoeding bedraagt circa € 0,6 miljoen.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-verwerft-opdracht-voor-grote-onderwijscampus-in-belgie?vnc=7VMdptrIPD9ABShltBFnk48FXfY98rWEu6shydT6IfQ&vnp=0

De Vlaamse overheid brengt met het publiekprivate-samenwerkingsprogramma ‘Scholen van Morgen’ in totaal 165 nieuwbouw- en/of renovatieprojecten tot stand voor scholen voor zowel basis- als middelbaar onderwijs. De door Interbuild verworven opdracht voor Campus Beringen betreft het meest omvangrijke project van Scholen van Morgen. De campus wordt gedeeld door vijf scholen, samen goed voor 27.000 m2 nieuwbouw op een terrein van meer dan 6,5 ha, waarvan ongeveer 40.000 m2 nieuw aangelegde buitenomgeving. De nieuwbouw telt 450 lokalen, waarvan de grootste een oppervlakte heeft van 2.404 m2. De campus beschikt over een uitgebreid netwerk van zo’n 1.600 internetaansluitpunten en 300 access-points voor draadloos internet.

Scholen van Morgen

De Vlaamse Regering voert het ambitieuze scholenbouwprogramma uit met partners. De publieke partner is School Invest, een samenwerkingverband tussen het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs en ParticipatieMaatschappij Vlaanderen. De private partner is een samenwerking tussen AG Real Estate en BNP Paribas Fortis. Samen vormen de publieke en private partner de vennootschap DBFM Scholen van Morgen nv, die instaat voor de uitvoering van het programma. Deze vennootschap sluit de contracten met de betrokken partijen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top