donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM verwerft opdracht voor renovatie tunnels bij luchthaven Heathrow
BAM verwerft opdracht voor renovatie tunnels bij luchthaven Heathrow

BAM verwerft opdracht voor renovatie tunnels bij luchthaven Heathrow

  • Europa
  • Heathrow Airport Ltd heeft BAM Nuttall (de Britse infrabouwer van Koninklijke BAM Groep nv) opdracht verleend voor de renovatie van de verkeers- en vrachttunnels die toegang bieden tot de terminalgebouwen van de luchthaven. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van ruim € 100 miljoen. De werkzaamheden beginnen deze maand en worden in februari 2016 afgerond.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-verwerft-opdracht-voor-renovatie-tunnels-bij-luchthaven-heathrow

Het project omvat de renovatie van de ventilatiesystemen en vernieuwing van de tunneltechnische installaties, zoals het branddetectie- en brandbestrijdingssysteem. Om de verkeersstromen van en naar de luchthaven niet te hinderen, worden de werkzaamheden uitgevoerd tijdens de nachtelijke uren en gedurende vooraf aangekondigde wegafsluitingen.

BAM Nuttall voert het project uit in samenwerking met het technisch installatiebedrijf VVB, waarmee het eerder op soortgelijke wijze de Blackwall-tunnel in Londen renoveerde.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top