woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BAM Woningbouw: 3.200 paar werkhandschoenen in Bomenbuurt Den Haag
BAM Woningbouw: 3.200 paar werkhandschoenen in Bomenbuurt Den Haag

BAM Woningbouw: 3.200 paar werkhandschoenen in Bomenbuurt Den Haag

  • Nederland
  • 3.200 bewoners van de Bomenbuurt in Den Haag krijgen morgen een paar werkhandschoenen in hun brievenbus. Zij worden door Energie voor Energie uitgenodigd om dit jaar werk van woningverbetering te maken. De werkhandschoenen zijn de symbolische start van de campagne van Energie voor Energie.
  • werkhandschoenen-74-139020205680580097
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/3200-paar-werkhandschoenen-in-bomenbuurt-den-haag

Energie voor Energie is een samenwerking van de bouwbedrijven BAM Woningbouw en Van Wijnen. Binnen drie jaar verbeteren zij duizend woningen in de Bomen- en Bloemenbuurt van Den Haag. De kwaliteit van de woningen wordt verbeterd, wat bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente Den Haag en de leefbaarheid in de stad. Denk bij woningverbetering aan werkzaamheden als balkonreparatie, schilderwerk, voorkomen van betonrot en vloer- en dakisolatie. Woningverbetering zorgt niet alleen dat een woning ook in de toekomst een fijne plek blijft om te wonen, maar levert voor bewoners ook direct meer wooncomfort op, een lagere energierekening en een hogere woningwaarde.

Kijk voor meer informatie over Energie voor Energie op www.energievoorenergie.nu. Bewoners kunnen via de website meteen een afspraak maken om aan de slag te gaan met hun eigen woning. Energie voor Energie is ook te volgen op Twitter @Energie4Energie en Facebook op Facebook Energie-voor-Energie. Energie voor Energie is per mail bereikbaar via alma@energievoorenergie.nu en ate@energievoorenergie.nu.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top