dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Banque de Luxembourg bekroond door Euromoney
Banque de Luxembourg bekroond door Euromoney

Banque de Luxembourg bekroond door Euromoney

  • Luxemburg
  • Banque de Luxembourg kreeg twee awards in het kader van de "Private banking and wealth management survey 2015" van Euromoney. Euromoney is een gespecialiseerd magazine uit de financiële en bankwereld en bekroonde de expertise van Banque de Luxembourg in de categorieën "Net-worth specific services" en "Philanthropy and Social Impact Investing".
  • Banque De Luxembourg
  • http://www.banquedeluxembourg.com
  • info@bli.lu
  • http://www.banquedeluxembourgnews.com/nieuws/entry/banque-de-luxembourg-bekroond-door

De jaarlijkse “Private banking and wealth management survey” van het internationale magazine Euromoney beloont Banque de Luxembourg in 2015 met de volgende awards:

  • Beste private bank in Luxemburg in de categorie “specifieke diensten voor zeer welgestelde cliënten” (vermogen tussen 1 en 5 miljoen dollar).
  • Beste private bank in Luxemburg in de categorie “filantropie en impact investing”.
  • Banque de Luxembourg viel in het kader van dezelfde enquête van Euromoney ook al in 2013 in de prijzen. De kwaliteit van het vermogensbeheer van BLI (Banque de Luxembourg Investments) werd eveneens herhaaldelijk bekroond.

Dank aan onze cliënten

“De prijzen zijn een erkenning voor de manier waarop wij ons vak van private bankier uitoefenen. Dag na dag stellen wij alles in het werk om onze cliënten persoonlijk advies en de best mogelijke dienstverlening te geven en ze te begeleiden bij het beheren, laten renderen en overdragen van hun financiële en familievermogen”, zegt Luc Rodesch, lid van het directiecomité en hoofd private banking bij Banque de Luxembourg. “Wij willen dan ook onze dank uitspreken aan onze cliënten, die ons al jarenlang hun vertrouwen schenken.”

De multidisciplinaire en meertalige teams van Banque de Luxembourg begeleiden welgestelde cliënten en hun familie in alle levensfasen. Families en ondernemers die een beroep doen op Banque de Luxembourg hebben doorgaans belangen in meerdere landen en beschikken over een aanzienlijk en gediversifieerd roerend en onroerend vermogen, alsook over participatieportefeuilles.

Banque de Luxembourg is daarnaast een pionier op het gebied van filantropie en impact investing. Wij hebben op dat gebied een unieke expertise verworven en begeleiden onze cliënten bij de organisatie van dergelijke projecten. Zo bieden wij tal van stichtingen, ngo’s en verenigingen van openbaar nut verantwoorde oplossingen voor het beheer van hun vermogen en helpen wij fondspromotoren met het oprichten van impact-investingfondsen.

Euromoney is sinds 1969 een toonaangevend magazine in de financiële en bankwereld. De “Private banking and wealth management survey” van Euromoney is een kwalitatieve analyse van de beste private-bankingdiensten per regio en per domein.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top