zondag, maart 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Banque de Luxembourg: Goed beheer werpt vrucht af in elk seizoen
Banque de Luxembourg: Goed beheer werpt vrucht af in elk seizoen

Banque de Luxembourg: Goed beheer werpt vrucht af in elk seizoen

  • Luxemburg
  • De beleggingsfondsen van Banque de Luxembourg: de ideale manier om te profiteren van onze expertise in beleggingsbeheer.
  • Banque De Luxembourg
  • http://www.banquedeluxembourg.com
  • info@bli.lu
  • http://www.banquedeluxembourgnews.com/nieuws/entry/bij-een-goed-beheer-kan

Onze deskundigheid in vermogensbeheer komt, vergeleken met andere beleggingsproducten, het beste tot uiting in de fondsen van Banque de Luxembourg. Door de beleggingen optimaal te spreiden en een regelmatig rendement op lange termijn na te streven, beoogt het fonds in de eerste plaats uw kapitaal te beschermen.

Een beheer op basis van overtuigingen en een beproefde methodologie

Onze beleggingsfondsen worden op basis van onze eigen, op onafhankelijk wijze door onze teams geformuleerde strategie beheerd. De fondsen profiteren dus van het door ons uitgevoerde onderzoek en onze expertise in diverse activaklassen. De kwaliteit van hun beheer en hun prestaties worden regelmatig onderscheiden door de financiële pers en de internationale ratingbureaus.

Aandelenselectie: een methode om waarde te creëren en het hoofd te bieden aan baisseperiodes

De methodologie van aandelenselectie binnen de BL-fondsen gaat uit van een internationale visie en een uitgesproken bedrijfsgerichte aanpak. Deze ”Business-Like Investing”-aanpak bestaat uit het analyseren van de fundamentals van een bedrijf door de bril van een ondernemer. Het doel van dit beleid is het identificeren van financieel gezonde bedrijven die in staat zijn op lange termijn een hoge rentabiliteit te genereren.

Dit beleid sluit aan op het huidige klimaat van lage rente

Het voorzichtige en selectieve beleid van Banque de Luxembourg komt volledig tot zijn recht in het huidige klimaat van beperkte groei, zeer hoge staatsschulden en bijzonder lage rentevoeten. Deze factoren maken het leven van een spaarder niet eenvoudiger. Onze fondsen geven de voorkeur aan kwaliteitsbedrijven en richten zich vooral op ondernemingen die een hoog dividend uitkeren. Dit vormt een alternatief voor de lage opbrengst van vastrentende beleggingen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top