zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Banque De Luxembourg: Vijf fondsen om uw vermogen te laten renderen
Banque De Luxembourg: Vijf fondsen om uw vermogen te laten renderen

Banque De Luxembourg: Vijf fondsen om uw vermogen te laten renderen

  • Luxemburg
  • Het voortdurende beleid van monetaire versoepeling en de blijvend lage kortetermijnrente hebben monetaire beleggingen heel wat minder aantrekkelijk gemaakt, en de rendementen zijn momenteel lager dan de inflatie. Voor beleggers met een voldoende lange beleggingshorizon, die willen vermijden dat hun kapitaal aangetast wordt, bestaan er alternatieven voor de klassieke spaarrekening of termijnrekening.
  • Banque De Luxembourg
  • http://www.banquedeluxembourg.com
  • info@bli.lu
  • http://www.banquedeluxembourgnews.com/nieuws/entry/vijf-fondsen-om-uw-vermogen

Onze voorzichtige aanpak leidt ertoe dat wij in de huidige situatie kiezen voor gediversifieerde fondsen met een verschillend risico en rendement. Het aandelenbeheer voor die fondsen is gericht op kwaliteitsondernemingen die op lange termijn een hoge rentabiliteit in stand kunnen houden.

U zoekt een defensieve en zeer gediversifieerde belegging

BL-Fund Selection 0-50: Dit fonds is geschikt voor u als u op zoek bent naar een defensieve belegging waarvan het reële rendement op lange termijn hoger is dan dat van de geldmarkt. Het fonds BL-Fund Selection 0-50 belegt in een selectie van fondsen die door de beste internationale fondsenbeheerders worden beheerd, zonder beperkingen inzake regio, sector of munt. Voor aandelen geldt evenwel een plafond van 50%. Een aanzienlijk deel van het fondsvermogen wordt belegd in fondsen die een absoluut rendement nastreven, wat zorgt voor minder volatiliteit dan bij zuivere aandelenbeleggingen.

U zoekt een defensieve belegging met een gematigde aandelenblootstelling

BL-Global 50: Dit fonds is geschikt voor u als u een hoger rendement wenst dan dat van de obligatiemarkt bij een duidelijk lagere volatiliteit dan die van een zuivere aandelenbelegging. Het fondsvermogen wordt voor minimaal 35% en maximaal 65% in aandelen belegd. Het fonds richt zich voornamelijk op Europa en de Verenigde Staten en in mindere mate op Japan en de opkomende landen. Dankzij onze beheersmethode worden verliezen in perioden van dalende markten beperkt.

U zoekt een defensieve en flexibele belegging

BL-Global Flexible EUR: Dit fonds is geschikt voor u indien u op zoek bent naar een rendement dat op lange termijn hoger is dan dat van obligaties of geldmarktinstrumenten, en naar extra kapitaalbescherming in perioden van dalende markten. Het percentage aandelen, obligaties en liquiditeiten in het fonds BL-Global Flexible kan variëren van 0% tot 100% en wordt regelmatig bijgesteld op basis van de evolutie van de markten. De bedoeling van onze effectenselectiemethode is ondernemingen op te sporen die ook op lange termijn een hoge rentabiliteit in stand kunnen houden.

U wenst uw aandelenportefeuille te diversifiëren

BL-Emerging Markets Debt: Dit fonds is geschikt voor beleggers in obligaties die, door te beleggen in staatsobligaties van opkomende landen, een gematigd kredietrisico willen aanvaarden evenals een wisselrisico (voornamelijk met betrekking tot de dollar). Het fonds is ook interessant voor aandelenbeleggers die hun portefeuille willen diversifiëren.

U bent op zoek naar rendementsvooruitzichten op lange termijn

BL-Equities Dividend EUR: Dit fonds is geschikt voor u als u wenst te profiteren van het aantrekkelijke dividendrendement van kwaliteitsaandelen. Het fonds biedt regelmatige couponbetalingen en uitzicht op kapitaalwinst voor beleggers met een beleggingshorizon die geschikt is voor aandelenbeleggingen. Het fonds bevat aandelen van internationale ondernemingen met een beperkte schuldenlast die een hoog dividendrendement bieden. Die ondernemingen presteren op lange termijn doorgaans beter dan beursindexen en hebben een lagere volatiliteit.

Meer weten over deze fondsen? Bel ons in Luxemburg op het nummer (+352) 49 924-1, en in België op het nummer +32 (0) 63 24 23 72

Neem een kijkje op onze website www.banquedeluxembourg.com

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top